Катя Осадча розповіла, що готуватиме на Новий рік

Світське життя: Що буде готувати на Новий рік Катя Осадча
1plus1.ua

Катерина Осадча, ведуча програми «Світське життя», зізналася, як святкуватиме Новий рік.

Поділитися:

Вже за тиждень вся країна зустрічатиме Новий рік.Усі знаходяться у пошуках ідей, що подарувати на свята та що приготувати до новорічного столу. В інтерв'ю для «Теленеделя» зірка 1+1 Катерина Осадча розповіла, що вона готуватиме на свята та як зустрічатиме Новий рік. 

Найкращі образи Каті Осадчої у 2016 році (фото)На Новий рік ведуча готує для своєї сім'ї щось особливе. Щороку меню святкового столу відрізняється. Так, наприклад, зустрічаючи 2016 рік, зірка вирішила приготувати страви з її дитинства: бутерброди зі шпротами, олів'є, мімозу, фаршировані грибами яйця. 

Катерина Осадча розповіла, що досі не знає, як святкуватиме Новий рік. Напружений графік телеведучої не дозволяє запланувати щось заздалегідь. Тоді як 1 січня Катерина точно проведе перед телевізором, переглядаючи  «Світське життя. Новорічний карнавал».

У цьогорічному карнавалі глядачі дізнаються усі невідомі таланти й таємниці зірок. Хтось відкриє у собі оперного співака, а хтось вперше відверто прокоментує скандальні плітки про особисте життя. – поділилася Катерина Осадча.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що Джамала у казковій сукні представить українську версію хіта Jingle Bells.