Тренер «Голосу країни 7» Сергій Бабкін: «Новий рік зустріну з сім'єю у новому будинку»

Зірковий тренер нового сезону «Голосу країни» розповів про свою родину та де буде зустрічати Новий рік.

Поділитися:

Тренер «Голосу країни» Сергій Бабкін випустить новий альбомТренер сьомого сезону вокального проекту «Голос країни» дав ексклюзивне інтерв'ю глянцевому журналу «Harper's Bazaar».

Співак і актор Сергій Бабкін розповів про гурт «5'nizza», театр, свою родину і новий будинок під Харковом, в який він з дружиною Сніжаною та дітьми збирається переїхати вже найближчим часом.

Ми вирішили не будувати, а купити вже готовий будинок. За ремонт відповідаємо зі Сніжаною разом - у кого є вільний час, той і їде на будівництво вирішувати якісь питання. Сподіваюся, Новий рік відсвяткуємо вже у новому будинку, - розповідає Сергій Бабкін.

Читайте також: Романтичний Сергій Бабкін присвятив вірш коханій жінці.

В інтерв’ю співак також розповів, які кіноновинки подивився з дружиною і дітьми останнім часом:

Дуже сподобалася картина «Біля моря» з Бредом Піттом і Анджеліною Джолі. Звичайно, ми зі Сніжаною та дітьми дивилися всі нові мультфільми: «Лелеки», «Дракон Піта», «Таємне життя домашніх тварин», «Микита Кожум'яка». Проте на першому місці - «Великий і добрий велетень». Як ми всі ридали в кінці!, - зауважив співак.

Як відомо, Сергій і його дружина Сніжана працюють разом акторами в Харківському безсловесному пластичному театрі «Прекрасні квіти».

Для мене найголовнішим в цьому проекті виявилася свобода. У театрі «Прекрасні квіти» кожен актор може робити щось паралельно або ж пробувати себе в новій іпостасі - наприклад, режисера, - підкреслює актор.

Сергій Бабкін поділився з виданням, в чому полягає секрет популярності гурту «5'nizza», який возз'єднався після 8-річної творчої перерви і в лютому презентує новий альбом:

Я тільки зараз зрозумів цей парадокс: в піснях «5'nizzа» нуль конкретики, але вони всім зрозумілі. У наших сольних проектах, навпаки, ми робимо акцент на деталі: послідовність думки, розвиток сюжету, якісь історії, яскравих героїв, - розповідає Сергій Бабкін.  

Крім того, Сергій Бабкін відомий як сольний виконавець. Співак розповів про творчі експерименти в сольному проекті:

Якщо у мене є нова пісня, я не можу її тримати кілька місяців. Нещодавно записав дві композиції в стилі хіп-хоп - і відразу ж виклав їх в мережу. Зараз у мене багато свіжих і сміливих ідей, які я більше не буду «причісувати» і залишу такими, якими вони є, - зазначає співак.

Нагадаємо, «Рік Голосу» на телеканалі «1+1» продовжиться дорослим вокальним проектом «Голос країни 7», прем'єра якого відбудеться вже цієї зими.