Мер'єм Узерлі розповіла, як переживає розрив з коханим

Величне століття. Роксолана
Мер'єм Узерлі особисте життя
Marie Claire

Зірка серіалу «Величне століття. Роксолана» Мер'єм Узерлі зізналася, чому розірвала стосунки з коханим.

Поділитися:

«Шерлок 4»: Чим дивуватимуть глядачів у новому сезоніМер'єм Узерлі, що зіграла Роксолану у популярному серіалі «Величне століття. Роксолана», прикрасила обкладинку глянцю «Marie Claire».

У відвертому інтерв'ю зірка поділилася подробицями материнства, своїх стосунків з чоловіками та планами на майбутнє. 

Актриса зізналася, що причиною розставання з батьком дочки Лари, турецьким бізнесменом Джаном Атешем, стала її вагітність. Чоловік не хотів дітей, і навіть пропонував зробити аборт. Мер'єм тяжко переживала цю драму, проте, ще будучи вагітною, розірвала з ним стосунки. 

Незадовго до розриву з чоловіком у Мер'єм стався нервовий зрив. Дався взнаки тривалий період зйомки серіалу «Величне століття. Роксолана». Від затяжної депресії зірка лікувалася у реабілітаційному центрі. Нині стан актриси стабілізувався, вона повернулася у Берлін та чудово справляється з роллю мами 2-річної дочки. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Якою Мер’єм Узерлі була до «Роксолани» (фото).

Мер'єм Узерлі розповіла, що саме народження дитини допомогло повернути життєву енергію та гармонію. 

Народження дитини міняє жінку. З появою Лари я відкрила нові області у своєму серці. Я стала гостріше відчувати любов та благополуччя, дізналася, що таке справжнє кохання та страх. Я зрозуміла, що більше ніщо не зможе викликати у мене затяжний стрес. – зазначила Мер'єм Узерлі.

Нині серце Мер'єм Узерлі вільне, але вона точно знає, що хоче побачити у своєму обранці. Актриса прагне, аби він приймав її таку, як є. Чоловік повинен розділяти чи хоча б приймати цінності жінки.

Мене зробить щасливим союз, який буде акумулювати енергію, а не забирати її, в якому ми будемо захищати одне одного, будемо чесними одне з одним. – підкреслила Мер'єм Узерлі.

Зараз зірка не поспішає заводити нові стосунки. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому Мер’єм Узерлі розійшлася з коханим.

Одне зрозуміло точно – Мер'єм Узерлі не залишиться без уваги сильної статі. Її яскрава зовнішність постійно привертає увагу чоловіків. 

Нагадаємо, нещодавно Роксолана Мер’єм Узерлі знялася в спокусливій фотосесії.

Новини по темі