1+1 готує шоу "Битва хорів" зі світовими зірками

1+1 готує шоу "Битва хорів" зі світовими зірками

Телеканал 1+1 розпочинає роботу над новим унікальним для України вокальним шоу "Битва хорів".

Поділитися:

Телеканал 1+1 розпочинає роботу над новим унікальним для України вокальним шоу "Битва хорів". Подібного проекту на нашому ТБ ще не було, і він кардинально змінить уявлення українців про хоровий спів.

"Битва хорів" - українська версія мега-популярного формату Clash of the Choirs, який дебютував на каналі NBC у 2007 році та надихнув американців на створення культового телевізійного серіалу Glee. Шоу моментально завоювало серця глядачів - на сьогоднішній день формат адаптований у 15 країнах світу, серед яких Франція, Британія, Польща, Данія, Швеція.

"Битва хорів" - шоу, яке з першої хвилини вражає масштабністю і неймовірним розмахом. Тільки уявіть, вперше в прямому ефірі одночасно на сцену вийдуть 160 учасників! За перемогу боротимуться не сольні виконавці і, навіть, не дуети, а цілі хори! До перемоги їх поведуть зіркові наставники – ними стануть виконавці, визнані в Україні, Росії та за кордоном; артисти, що мають беззаперечний авторитет та досконалий музичний смак. Вперше в українському шоу в якості тренерів та суддів візьмуть участь зірки із світовим ім'ям!

"Битва хорів" розпочнеться з етапу масштабних всеукраїнських кастингів, під час яких зіркові тренери відправляться по містах, де будуть набирати собі команди. Стати учасником шоу зможе кожен, кому виповнилося 14 років. Головні критерії: вміння круто співати, бути харизматичним, мати величезне бажання стати частиною великої команди і бути готовим йти до кінця заради перемоги свого колективу, заради спільної зіркової кар'єри. Створені після кастингів колективи змагатимуться за перемогу в прямих ефірах шоу. З ефіру в ефір хори ставатимуть частиною унікальних постановок!

"Битва хорів" ламає звичні стереотипии: до виробництва проекту приєднаються досвідчені музиканти, а конкурсанти виконуватимуть тільки якісну, фірмову музику. В шоу звучатимуть як перевірені часом, так і сучасні хіти. І, що особливо цікаво, переважно в несподіваних аранжуваннях і кавер-версіях.

Хорове виконання може бути стильним, модним і сучасним – незабаром ви переконаєтеся в цьому!

Для 1+1 шоу вироблятиме компанія Sister's Production.