"1+1" назвав дату прем'єри шоу "Вгадай ящик" від "Кварталу 95"

"1+1" назвав дату прем'єри шоу "Вгадай ящик" від "Кварталу 95"

В новому проекті талановиті люди змагатимуться з зірками

Поділитися:

На каналі "1+1" гучна прем'єра - розважальне шоу "Вгадай ящик", в якому талановиті люди будуть змагатися з зірками за можливість виграти 50 тисяч гривень. Формат ігрового шоу спеціально для каналу "1+1" створила студія "Квартал 95". А ось хто сильніший: талант з народу або зірка, глядачі зможуть побачити вже в першому випуску проекту у п'ятницю, 14 серпня, о 21:15 на каналі "1+1".

"Вгадай ящик" - це яскрава гра за участю зірок і людей з народу, шоу в якому звичайні люди можуть заробити гроші своїм талантом, адже головне - вірити в себе і не соромитися бути унікальним. Щоб заробити гроші, гравцям потрібно буде довести, що вони не менш талановиті, розумні, сильні або харизматичні, ніж визнані професіонали своєї справи - шановні й відомі особистості України: Влад Яма, Наталя Корольова, Василь Вірастюк, Дмитро Коляденко, Павло Зібров, Анна Безсонова, Степан Казанін, Сергій Сивоха та інші.

"Вгадай ящик" - гарне шоу, в якому люди показують, на що вони здатні, змагаються з зірками і доводять усім, що стати зіркою самому не складно, якщо ти по-справжньому талановитий і віриш у свої сили, - каже Ксенія Собчак, член журі проекту. - В Україні дуже багато талановитих людей. І в мене вже з'явилися свої улюбленці серед героїв. Особливо сподобався маленький учасник, який змагався з Василем Вірастюком. Дуже талановита дитина".

Судити гравців будуть яскраві представники шоу-бізнесу, які не з чуток знають, що таке талант і харизма, - Ксенія Собчак та Євген Кошовий. А ведучим шоу стане Юрій Горбунов.

Учасникам шоу доведеться поборотися з зірками в чотирьох категоріях: Наука, Спорт, Спів і Танець. У кожній з категорій його чекає дуже сильний зірковий суперник. В одній з цих категорій учасник сильний сам. Зірки, представники 4-х категорій, ховаються в різнокольорових ящиках. Гравець спочатку відкриває ящик категорії, в якій він сам сильний, і якщо перемагає зірку, то далі відкриває ящики навмання. Якщо це спів, то і учаснику, і зірці-співаку потрібно заспівати пісню, якщо танець - станцювати і т.п. А ось хто краще впорається з цим завданням, вирішує журі у складі Ксенії Собчак та Євгена Кошового.

Завдання гравця - перемогти в максимальній кількості категорій. Вартість ящика в першому турі гри становить 1000 гривень. У кожному новому турі вартість ящика зростає до 10, 25 і 50 тисяч гривень відповідно. Скільки грошей отримає кожен учасник, залежить не тільки від його вміння і старання, але і від журі та глядачів у студії. Якщо учасник програє, то втрачає всю накопичену в попередніх турах гри суму. Після будь-якого виграного туру гравець може зупинити гру і забрати зароблену суму грошей.

Дивіться прем'єру розважального шоу "Вгадай ящик" на каналі "1+1" у п'ятницю, 14 серпня, о 21:15.