1+1 починає кастинг найбільшого makeover-шоу в Україну

1+1 починає кастинг найбільшого makeover-шоу в Україну

Телеканал 1+1 почав кастинг учасників нового грандіозного проекту - адаптації американського формату Extreme Makeover.

Поділитися:

Телеканал 1+1 почав кастинг учасників нового грандіозного проекту - адаптації американського формату Extreme Makeover. Це - наймасштабніше довгострокове makeover-шоу (шоу, в якому кардинально змінюється зовнішність героя) на українському телебаченні. Знімати проект буде компанія Вікторії Забулонської і Марини Городоцької «Сістерз продакшн».

Оригінальна версія Extreme Makeover народилася в 2002 році і належить американській телекомпанії АВС. Вісім учасників, незадоволених своєю зовнішністю, проводять 2 місяці в елітному районі Беверлі Хіллз (США). Там з ними працює команда кращих лікарів світу: пластичні хірурги, офтальмологи, стоматологи, дієтологи і стилісти роблять все, щоб кардинально змінити зовнішність учасника і допомогти йому почати нове життя.

Для участі в українському кастингу запрошуються чоловіки і жінки у віці 18-55 років, яким заважає жити їх нинішній образ, і які дуже хочуть кардинально змінити свою зовнішність. Соціальний рівень і фінансове становище кандидатів не мають значення. У проекті не можуть брати участь діти та підлітки.

Українські учасники Extreme Makeover так само потраплять в руки кращих фахівців світу. Що важливо, учасники нічого не платять за своє перевтілення.

«Extreme Makeover» не для тих людей, які раптом захотіли збільшити груди, зменшити стегна або поправити форму носа, - уточнює Марина Городецька. - Ми шукаємо тих, хто втомився від невдач, косих поглядів, насмішок і прізвиськ виключно через непривабливою зовнішності. Тих, для кого «Extreme Makeover» - останній шанс повністю змінити своє життя.

Щоб взяти участь у кастингу, необхідно заповнити анкету на сайті або зателефонувати за номером +38 095 821-93-91.