1+1 покаже епічний серіал "Арн" про хрестоносців, кохання і віру

1+1 покаже епічний серіал "Арн" про хрестоносців, кохання і віру

Канал 1+1 покаже серіал "Арн", створений на основі двох фільмів, які стали справжньою сенсацією в Європі.

Поділитися:

Канал 1+1 покаже серіал "Арн", створений на основі двох фільмів, які стали справжньою сенсацією в Європі. Це історія про те, як через випадковий збіг обставин людина може опинитися в гущині доленосних подій і стати однією з тих, хто творить історію.

Дивіться "Арн" по буднях, починаючи з понеділка, 27 січня. Початок - о 23:40.

Арн - син багатого шведського дворянина. Ще дитиною він опиняється у монастирі. А потім у покарання за заборонену любов відправляється в Священні Землі як лицар-тамплієр. Там йому судилося взяти участь у кривавій битві при Хаттині, де були розгромлені тамплієри, та інших подіях, пов'язаних з важкими часами Єрусалимського королівства.

Серіал "Арн" був створений на основі двох повнометражних фільмів "Арн: лицар-тамплієр" та "Арн: об'єднане королівство". Показ цих стрічок був надзвичайно успішним в Європі. Саме тому було вирішено створити з них серіал для телебачення.

"Дуже якісне історичне кіно - показані життя середньовічної Скандинавії, боротьба за корону між двома могутніми родами, релігійний фанатизм і, зрозуміло, любов", - коментують глядачі в Інтернеті.

"Насправді це історія кохання - кохання двох людей, роз'єднаних війною та обставинами. Автор оригінального роману говорив, що це була епоха великої віри. В наші часи така віра видається чимось фантастичним", - діляться вони враженнями.

В серіалі показані події, які справді відбувалися в Європі та на Ближньому Сході на початку ХІІ століття. При цьому сам Арн - персонаж вигаданий, його образ є збірним.

Династія Фолькунгів, до якої за сюжетом належить Арн, насправді існувала в ті часи і була дуже впливовою в Скандинавії.

"Усі персонажі - живі люди. Їм віриш, співчуваєш, радієш за них. Але ще більше повірити у те, що відбувається на екрані, змушує акуратно і досконало відтворене оточення, побут. Від екрану просто віє тією епохою", - коментують глядачі.