1+1 покаже масштабну трансляцію матчу Динамо-Дніпро

1+1 покаже масштабну трансляцію матчу Динамо-Дніпро

18 березня в 17:30 в ефірі "1+1" - пряма трансляція матчу Чемпіонату України з футболу "Динамо-Дніпро".

Поділитися:

18 березня в 17:30 в ефірі "1+1" - пряма трансляція матчу Чемпіонату України з футболу "Динамо-Дніпро".

Вперше в Україні для телетрансляції футбольного матчу будуть задіяні 19 камер і 9 довгофокусних об'єктивів, а також під час трансляції одночасно працюватимуть 4 сервери повторів, що значно перевищує вимоги Ліги Чемпіонів. Крім того, Група каналів 1+1 єдина в Україні володіє відразу двома камерами "суперслоумоушн".

- Це значний крок вперед щодо підвищення якості трансляцій футбольних ігор в Групі компаній 1+1, - коментує керівник спортивної редакції "1+1" Степан Щербачов. - Раніше в Україні ніхто не здійснював подібну масштабну трансляцію спортивних подій. Навіть матчі Ліги чемпіонів не показували з такою кількістю камер. На сьогоднішній день "1+1" єдиний канал, якому під силу таке завдання.

За словами Степана Щербачова, на "1+1" зосереджені унікальні ресурси спецтехніки, необхідної для показу спортивних змагань, а також поповнено флот ПТС на каналі.

- Наша команда не перший рік транслює матчі Ліги чемпіонів УЄФА і Ліги Європи і має міжнародний досвід роботи з УЄФА, - не без гордості повідомляє Степан Щербачов. - Трансляція матчу "Динамо-Дніпро" значно перевищує встановлений райдер УЄФА і є нашим кроком вперед у розвитку нових технологій підходів до спортивних трансляцій в Україні. У першу чергу ми робимо це для наших глядачів і футбольних уболівальників - для тих, кому важливо розглянути всі деталі матчу, побачити всі подробиці кожного епізоду і отримати повну палітру емоцій, майже будучи присутнім на стадіоні. Звичайно ж, ми розраховуємо, що глядачі "1+1" оцінять цей рівень трансляції.

У трансляції матчу "Динамо-Дніпро" для "1+1" задіяні кращі з спортивних режисерів і операторів в країні: Андрій Киреєнко, Ігор Свиридов, Дмитро Космін, Олексій Маркін.

Коментатори матчу - Олександр Гливинський та Сергій Нагорняк (експерт програми "Профутбол", колишній гравець команд "Дніпро", "Шахтар", "Арсенал").

Керівник трансляції - головний продюсер Департаменту спортивних проектів "1 +1" Юрій Дзекун.

"Динамо-Дніпро" - 18 березня в 17:30 на "1+1"