1+1 покаже "Подвійне життя" Валерія Ніколаєва

1+1 покаже "Подвійне життя" Валерія Ніколаєва

На 1+1 стартує прем'єра 10-серійного фільму "Подвійне життя" з Валерієм Ніколаєвим і Катериною Волковою в головних ролях.

Поділитися:

На каналі 1+1 стартує прем'єра 10-серійного фільму "Подвійне життя" з Валерієм Ніколаєвим і Катериною Волковою в головних ролях.

Перші дві серії серіалу глядачі 1+1 зможуть побачити у понеділок , 27 січня, о 20:15.

У центрі сюжету - дві жінки, які, самі того не відаючи, виявилися дружинами одного чоловіка. Катерина Єршова прожила з чоловіком Марком у щасливому шлюбі 18 років. Але раптом розмірене життя руйнується: під час одного з відряджень Марк гине. Під час розслідування обставин з'ясовується, що Марк вів подвійне життя і вже два роки був одружений з іншою жінкою. Ніна теж нічого не знала про Маркову сім'ю. Він брехав і їй, а вона була готова перервати свою успішну кар'єру, щоб народити дитину від коханого.

Обох жінок просто роздирають суперечливі почуття. З одного боку - біль утрати, з іншого – і абсурдність подвійної зради, і суто жіноче, приховане бажання довести, що саме вона була єдиною любов'ю Марка. Цей психологічний стан доводить обох до безглуздого скандалу напередодні похорону Марка - кожна не бажає поступитися, кожна обстоює свої права, в кожної емоції б'ють через край ... Єдиний, хто намагається врятувати ситуацію, - брат загиблого Роман. Але чи зможе чоловік, який уже давно дружить з Катею і має почуття до Ніни, примирити жінок?..

- Мене ця історія зацікавила своєю неоднозначністю. Такого в житті багато, коли кожен має свою правду і робить помилки, будучи впевненим у власній непогрішності, - говорить Валерій Ніколаєв. - Хтось напевно впізнає себе в наших героях і, може, навіть зробить висновки - не обов'язково ті самі, що й персонажі. Адже багато хто з нас каже одне, а чинить по-іншому. Хіба це не подвійне життя?

Під час зйомок серіалу на майданчику сталася кумедна історія, пов'язана якраз з героєм Ніколаєва.

- Я і режисер серіалу Діма Лактіонов придумали, що у Романа є кросівки, які він постійно носить ще з університету або зі школи, словом, багато-багато років. Для зйомок купили відповідну пару, але вони новенькі, а нам потрібні добряче поношені, - розповідає Валерій Ніколаєв. - Ну й почали їх обробляти - навіть об асфальт терли, а вони ніяк! Міцними виявилися. Потім режисер узяв пилку і почав їх обпилювати з усіх боків. Результатом лишилися задоволені.

Дивіться серіал "Подвійне життя" з понеділка по четвер о 20:15 на каналі 1+1.