1+1 покаже, як виховати справжнього чоловіка

1+1 покаже, як виховати справжнього чоловіка

5 листопада відбулася презентація нового реаліті-шоу на каналі 1+1 "Джентльменський набір" за участю п'яти героїв проекту, викладачів та журналістів. Гостям продемонстрували кілька яскравих моментів першої серії шоу, показали,

Поділитися:

5 листопада відбулася презентація нового реаліті-шоу на каналі 1+1 "Джентльменський набір" за участю п'яти героїв проекту, викладачів та журналістів. Гостям продемонстрували кілька яскравих моментів першої серії шоу, показали, якими учасники були до Школи джентльменів.

Проект стартує 7 листопада на телеканалі 1+1 о 20:15. У шоу "Джентльменський набір" беруть участь десять відчайдушних хлопців з сумнівною репутацією і ще більш сумнівною біографією. Вони дуже різні: хтось виріс без батьків, хтось вчився життю у дворах райончиків, хтось звик до атмосфери нічних клубів, а хтось занадто багато часу проводив в університетських бібліотеках. Вони звикли по-різному відвойовувати місце під сонцем - кулаками, гумором, інтелектом.

Всіх учасників об'єднує одне - бажання раз і назавжди змінити своє життя в кращу сторону. Саме для цього хлопці відправились до Школи джентльменів.

Бути хлопцем - це питання статі. Бути чоловіком - питання віку. А бути джентльменом - це питання вибору. Я готова до будь-яких несподіванок, адже зі мною могутня зброя - досвід і знання. Також ми оновили склад педагогів. З дівчатами працювали чудові педагоги. Але, щоб виховати справжніх чоловіків, необхідний приклад справжніх чоловіків. І я таких знайшла, - говорить Наталя Адаменко, директор Школи джентльменів.

Учні півтора місяці жили в розкішному особняку за межами столиці та вчилися за спеціально розробленою для них програмою, яка включає етику, естетику, українську та іноземну мови, етикет, основи ведення бізнесу, ораторське мистецтво та багато інших предметів. Особливу увагу в Школі джентльменів приділяли фізичній підготовці вихованців. Якщо учасник хоче змінитися, він отримає такий шанс.

Дуже приємно побачити такими наших випускників. Я вами пишаюся і сподіваюся, що два місяці навчання в Школі джентльменів не пройшли даремно. І що ви надалі будете нести цей досвід і втілювати його в життя. Ми не просто робили шоу. Ми намагалися хоч трохи змінити життя хлопців, наше життя і життя тих, хто буде дивитися це шоу, - говорить продюсер проекту Оксана Кучерова.

З десяти хлопців до фіналу дійдуть лише троє. Але переможець буде один, і він сам обере приз - гроші (200 тисяч гривень) або перспективне навчання в одному з кращих європейських університетів. За всим цим можна буде спостерігати щотижня по середах.

Також 7 листопада буде запущений сайт проекту "Джентльменський набір" з персональною сторінкою кожного героя, ексклюзивними фотографіями, коментарями, інтерв'ю - nabir.1plus1.ua

Цікаві факти:

- "Джентльменський набір" - оригінальна ідея каналу "1+1". Навіть британські творці проекту From Ladette to Lady не робили аналогічної "чоловічої версії", тому з цікавістю спостерігають за досвідом української команди;

- Команда проекту отримала близько 2 тисяч заявок з усієї України від чоловіків різного статусу, віку і життєвого досвіду;

- Творці програми свідомо відмовилися вводити в проект колишніх ув'язнених;

- Для "Школи джентльменів" був збільшений штат охорони і чоловічий склад знімальної групи;

- Спеціально для "Школи джентльменів" були запрошені педагоги-чоловіки. Директором Школи залишилася незамінна пані Наталя Адаменко.