1+1 представив нові шоу осіннього телесезону

1+1 представив нові шоу осіннього телесезону

Сьогодні канал "1+1" представив нові шоу та програми, які вийдуть в ефір восени.

Поділитися:

Сьогодні канал "1+1" представив нові шоу та програми, які вийдуть в ефір восени. У новому телевізійному сезоні "1+1" переконає, що реальне життя вражає більше, ніж вигадані історії. На глядачів очікують нові реаліті-шоу, несподіваний історичний серіал, авторитетні новинні та журналістські програми а також продовження улюблених шоу.


"Реальне життя не треба вигадувати, воно приголомшує більше, ніж будь-які наші фантазії. Всі найвідоміші сюжети засновані або на реальних подіях, або були створені під їх впливом. Кожна історія, яку глядачі побачать в реаліті-шоу цього сезону, має місце в реальному житті", - пояснює концепцію нового сезону генеральний продюсер каналу "1+1" Вікторія Шульженко.


Змінити свій погляд на бізнес і зробити з ресторана-банкрута прибуткове підприємство, як в реаліті-шоу "На ножах" з Арамом Мнацакановим. Зробити доленосний крок, змінивши свою зовнішність та почавши нові стосунки з життям, як в "Операції Краса". Порвати з минулим і стати новою людиною, як це зробили учасники проекту "Джентльменський набір". Використати свій шанс знайти свою половинку в розважальному шоу "Давай, до побачення". Усвідомити, що навіть успішні й заможні жінки не обов'язково щасливі, а справжню цінність мають зовсім інші речі разом з героїнями реаліті "Багаті теж плачуть". Пережити найрадісніший момент в житті кожної жінки, спостерігаючи за нареченими з шоу "Чотири весілля". Розібратись в нюансах родинно-батьківських стосунків в "Мамо, я одружуюсь?" і "Міняю жінку". Зрозуміти, що близькі люди володіють особливою магією – відчувати один одного без слів – в ігровому шоу "Мій зможе-2". Почути, які прекрасні і талановиті наші діти і дати їм шанс заспівати на всю країну в вокальному шоу "Голос. Діти".


У реальному житті можна знайти все, що нам потрібно. Головне – дивитися в правильному напрямі. Разом з "1+1".