1+1 стурбований спробами повернутися до практики темників

1+1 стурбований спробами повернутися до практики темників

Канал 1+1 глибоко стурбований спробами повернутися до практики темників в кращих традиціях часів Леоніда Кучми

Поділитися:

Канал 1+1 глибоко стурбований спробами повернутися до практики темників в кращих традиціях часів Леоніда Кучми. Саме так ми сприймаємо заяву партії "Батьківщина" щодо сюжету ТСН про святкування Євгенії Тимошенко свого Дня народження у Римі під час кривавих подій у Києві.

Подібні методи суперечать принципам відкритої та чесної політики. Партія не надала жодного доказу чи спростування, що Євгенія Тимошенко в день свого народження не перебувала в готелі Де Руссі, в номері 414 з видом на площу Пьяцца дель Пополо відомою тим, що до 19 століття там відбувалися публічні страти.

Коментуючи інформацію партії, що у ці дні Євгенія Тимошенко перебувала у Римі для проведення зустрічей із італійськими політиками, ТСН зазначає:

"18-19 лютого Євгенія Тимошенко дійсно могла мати зустрічі з главами італійських органів влади, представниками Святого престолу римо-католицькоі церкви та місцевими дизайнерами одягу. 20 лютого пані Тимошенко могла мати зустріч із чоловіком у фіолетовому светрі, які відбувалися на території готелю "Де Руссі", де пані Тимошенко мешкала. Вона, а також члени родини чоловіка, з яким вона співмешкає, могли мати з італійськими урядовцями святкову вечерю у день народження Євгенії, 20 лютого. 21 лютого Євгенія Тимошенко мала сніданок на території готелю. Люди, з якими вона його проводила, не були схожі на італійських урядовців. Вони голосно говорили російською і були схожими на близьких родичів Артура Чечьоткіна".