"1+1" закликає українців посадити "Дерево Відродження"

"1+1" закликає українців посадити "Дерево Відродження"

Кожне дерево стане символом свободи, єдності та процвітання нашого народу.

Поділитися:

У суботу, 12 квітня, телеканал "1+1" розпочинає загальнонаціональну екологічну ініціативу "Дерево Відродження" і пропонує приєднатися усім українцям з закликом - Посади "Дерево Відродження" та нехай вся Україна відродиться з весною!

Кілька місяців на головній площі країни українці обстоювали своє право жити вільно й щасливо. Мільйони сердець билися в унісон на Майдані заради до спільної мети. Ціною крові, болю та страждань нам вдалося подолали страх й з вірою дочекатися весни, а з нею – і перемоги.

Канал "1+1" запрошує усіх українців приєднатися до проекту, який триватиме до кінця травня та відродити Україну зі згарищ. І спільною справою вшанувати та увіковічити сотні тих, хто пожертвував життям. Українці уже довели, що нам під силу самоорганізовуватися та стояти один за одного.

Щоби стати частиною великої справи, кожен українець має посадити дерево в саду/парку/районі/дворі на своїй малій батьківщині, і щоб по всій Україні, в кожному селі та місті зазеленіли "Дерева Відродження" - в пам'ять про події на Майдані. Так кожне дерево стане символом свободи, єдності та процвітання нашого народу.

Журналісти, ведучі та співробітники каналу в суботу, 12 квітня, вийдуть в Парк Шевченка в Києві та посадять перші дерева, щоб зробити свій внесок у нову весну.

Проект проводиться за підтримки Міністерства регіонально розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.