1,5 мільйона українців долучилися до вивчення англійської мови разом із каналом 1+1

1,5 мільйона українців долучилися до вивчення англійської мови разом із каналом 1+1

У ефірі каналу 1+1 стартував показ англомовних серіалів

Поділитися:

24 жовтня в ніч з суботи на неділю о 00:30 в ефірі каналу "1+1" стартував показ англомовних серіалів з українськими субтитрами. До ініціативи каналу вивчати таким чином англійську мову долучилися 1,5 мільйона українців.

Трансляції американського постапокаліптичного серіалу The Last Man on Earth передував проект "Спільна мова", першим учасником якого став фронтмен гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук.

Вокаліст зазначив, що почав вивчати англійську мову у віці 4 років.

"Вивчаючи англійську, я зрозумів тексти пісень моїх улюблених музичних груп, зокрема The Beatles, великим фанатом яких я є і зараз", - сказав він.

 Нагадаємо, "Спільна мова" - соціальний проект, розроблений телеканалом "1+1" за підтримки ініціативи "21 листопада". Це персональні історії людей різного віку, професій, які діляться особистим досвідом вивчення іноземної мови, подоланням труднощів під час вивчення та вживання. Проблема розглядається з двох позицій: глибокої і серйозної з боку дорослого, і легкої, безпосередньої – з боку дитини. У проекті також братимуть участь, як відомі українці, лідери думок такі, як Олег Скрипка, Сергій Ребров, так і прості люди, які руйнують стереотипи в питанні вивчення іноземної мови.

Раніше ведучі каналу "1+1" розповіли, як вивчають англійську мову.

Новини по темі