10 найцікавіших фактів про нову Роксолану - Вахіде Гердюм

10 найцікавіших фактів про нову Роксолану - Вахіде Гердюм

В Інтернеті з'явилося відео, де нова Хюррем розповідає про себе.

Поділитися:

В Туреччині продовжуються зйомки серіалу "Величне століття. Роксолана". Головну роль виконує 48-річна актриса Вахіде Гердюм.

Нещодавно у мережі з'явилося відео, де Вахіде Гердюм в образі Хюррем представляє свою героїню.

1. У рекламному відео Вахіде Гердюм говорить: "Я Хюррем! Нехай мої вороги бояться мене! Хай бояться мого гніву! Я стрілою поцілю в їхні серця, щоб вони нескінченно горіли!"

2. У 4 сезоні "Величного століття" Вахіде грає під дівочим прізвищем Перчин. В березні 2013 року вона розлучилася зі своїм чоловіком актором Алтаном Гердюмом. Разом вони прожили 22 роки, а одружилися ще коли Вахіде була студенткою.

3. Колишній чоловік Вахіде знімався у другому сезоні "Величного століття". Алтан виконав епізодичну роль - Бекіра Аги, якого стратив Шехзаде Мустафа.

4. Вахіде Гердюм не одразу дала згоду на роль Хюррем Султан. Перш ніж прийняти пропозицію продюсерів "Тімс Продакшн", Гердюм намагалася додзвонитися до Мер'єм Узерлі, яка в цей час перебувала на лікуванні в Німеччині. Актриса хотіла дізнатися від самої Мер'єм її подальші плани - чи продовжить вона роботу у "Величному столітті". Вахіде дзвонила багато разів, але Мер'єм не підходила до телефону. Одного разу слухавку взяв батько Узерлі і попросив більше їх не турбувати.

5. Вахіде Гердюм - володарка особливо красивого голосу, який в Туреччині є її візитівкою.

6. Два роки тому Вахіде поставили страшний діагноз - рак молочної залози. Відмовившись від зйомок у популярному серіалі, актриса стала боротися з хворобою, в цьому її підтримували чоловік і дочка.

7. Після курсу хіміотерапії актриса стала з'являтися в публічних місцях з поголеною головою. Впоравшись з важким моментом у житті, Вахіде знову взялася за роботу.

8. Вахіде Гердюм має 19-річну доньку Алезі.

9. Коментуючи нападки прихильників "Величного століття", Вахіде Гердюм каже: "Коли різко замінюють улюблену актрису, тим більше головну героїню, це не дуже приємно. З часом, сподіваюся, до мене звикнуть і будуть хоча б поважати. Багатьом не подобається моя зовнішність, але, зрозумійте, мені не 29 років як Мер'єм. 20 років тому я теж була не гірше Мер'єм. Вік бере своє, я вам так скажу, не треба засуджувати людину не знаючи її. Тим більше, що в 4 сезоні Хюррем має бути 50-52 роки".

10. Після виходу яскравого промовідео 4 сезону "Величного століття" ставлення глядачів до Гердюм різко змінилися. Раніше вони влаштовували акції протесту. Але тепер Інтернет рясніє компліментами новій Хюррем. Фанати відзначають, що актриса дуже вдало увійшла в образ. Разом з "Сулейманом" Халітом Ергенчем вони - чудова пара.

Новини по темі