10 ваших найулюбленіших виступів учасників «Голос. Діти 3»

10 найкращих виступів учасників «Голос. Діти 3»
1plus1.ua

Пісні у виконанні дітей, які назважди увійдуть в історію вокального талант-шоу.

Поділитися:

Шоу «Голос. Діти 3» закінчилося, проте глядачі досі насолоджуються найемоційнішими виступами молодих учасників. Історії дітей, які прийшли на проект, щоб здійснити свою мрію, розчулили тисячі українців, а пісні у їхньому виконанні назавжди увійдуть в історію талант-шоу.

Пропонуємо пригадати 10 найпопулярніших виступів учасників «Голос. Діти 3».

Найзворушливіша пара «Голос. Діти 3» прокоментувала свої стосункиНа етапі «вокальних боїв» виступ Раффаелє Пападіа, Катріни-Паули Дірінги та Дарії Швець став одним із найпопулярніших. Юні вокалісти з команди Тіни Кароль заспівали пісню Stromae «Papaoutai».

Зауважимо, що завдяки цій пісні Катріна-Паула Дірінга пройшла в наступний етап «Голос. Діти 3».

Виступ крихітної підопічної MONATIKа зібрав близько 2 млн переглядівВиступ на «сліпих прослуховуваннях» Олександри Мироненко з піснею Христини Соловій «Тримай» зібрав близько 2 млн переглядів. Зірковий тренер дівчинки MONATIK і сотні телеглядачів були зворушені ніжним виконанням юної артистки.

Анастасія Тарнавська прийшла на проект, щоб довести дітям з особливими потребами – не варто сидіти вдома, треба наполегливо йти до своєї мрії. На «сліпих прослуховуваннях» дівчинка потужно заспівала пісню Ілларії «Відьма» і потрапила в команду Тіну Кароль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасниця Голос. Діти: «Я не хочу, щоб діти з особливими потребами сиділи вдома»

Чому Тіна Кароль не взяла у свою команду доньку Євгена КошовогоДонька артиста студії «Квартал 95» Євгена Кошового Варвара на етапі «вокальних боїв» заспівала разом із Євою Аш і Талі Купер пісню Ірини Білик «Маленькая девочка» в аранжуванні Руслана Квінти. Наставник дівчаток Потап залишив у шоу ізраїльтянку Талі Купер.

Карина Солод, яка не може бачити, але любить співати, пришла на шоу «Голос. Діти 3», щоб подарувати людям радість, тепло та частинку своєї душі. Виконання пісні Квітки Цісик – «Черемшина» розчулило не лише зіркових тренерів, а й усіх глядачів.

На етапі «пісня за життя» Хелін Коньяр із команди Потапа емоційно заспівала хіт Scorpions «Maybe I Maybe You». Тіна Кароль відзначила неповторний тембр дівчинки, а MONATIK – її енергетику.

Підопічна Тіни Кароль відсвяткувала день народження на сцені «Голос. Діти 3» (фото)На перших секундах свого виступу в «Голос. Діти 3» Наталія Берест розвернула до себе крісло Тіни Кароль. Дівчина так чисто заспівала пісню «Ой, люлі-люлі, налетіли гулі», що її голос оцінили всі тренери, а глядачі, мов зачаровані, насолоджувалися вокалом маленької україночки.

У фіналі «Голос. Діти 3» Еліна Іващенко виступала з серйозною травмоюВиступ переможниці шоу «Голос. Діти 3» Еліни Івашенко потрапив у рейтинг найкращих сліпих прослуховувань у світі. Підопічна Тіни Кароль увійшла у ТОП-5 найкращих дітей-вокалістів у 2016 році серед країн, де знімають шоу.

На сліпих прослуховуваннях Еліна Іващенко виконала пісню «За лісами горами».

Влад Фенічко зізнався, що йому подарував MONATIK на день народженняФіналіст «Голос. Діти 3» Влад Фенічко на етапі «вокальних боїв» разом із Маргаритою Халіною та Валерією Лисенко заспівав пісню Земфіри «Жить в твоей голове». Після виступу підопічних MONATIKa зала аплодувала стоячи.

Своєю чергою Валерія Лисенко запам’яталася на шоу «Голос. Діти 3» як дівчинка-бард. На «сліпих прослуховуваннях» юна вокалістка заспівала хіт Семена Каца «С тучки на тучку» й зіграла на укулеле. Після закінчення виступу Валерія приєдналася до команди MONATIKа.

P.S. На «Голос. Діти 3» завітав і син зіркового тренера Тіни Кароль. У перерві між виступами учасників вокального шоу Веніамін презентував новий танцювальний трек.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіна Кароль розповіла, чому відправила сина в Англію

Нагадаємо, що нещодавно переможниця «Голос. Діти 3» Еліна Іващенко розповіла про емоції після фіналу.