11 фактів з творчого життя тренера "Голосу країни-6" Івана Дорна

11 фактів з творчого життя тренера "Голосу країни-6" Івана Дорна

 Своїм першим і єдиним продюсером Ваня називає маму

Поділитися:

Учора Україна дізналася ім'я другого тренера "Голосу кнаїни-6" - Івана Дорна. Із цієї нагоди пропонуємо дізнатися маловідомі факти з творчого життя одного з найпопулярніших українських виконавців сучасності.

1. Іван Дорн почав співати ще в школі.  Наділений вокальним талантом хлопчик дебютував на  сцені в шестирічному віці.

2. Своїм першим і єдиним продюсером Ваня називає маму Лідію Дорн. Саме вона свого часу возила сина найрізноманітнішими конкурсами, добирала для нього репертуар, костюми, вела перемовинами з організаторами, звукорежисерами тощо.

3. Іван здобув музичну освіту за класом фортепіано і був лауреатом і переможцем численних фестивалів.

4. Ще в школі Дорн отримав звання майстра спорту з вітрильного спорту, кандидата у майстри спорту з бальних танців, другий розряд з плавання і третій - з легкої атлетики.

5. Свою кар'єру в шоу-бізнесі Дорн почав не з музики. Після школи він вступив до Київського національного університету театру, кіно і телебачення і незабаром влаштувався телеведучим на музичний український канал.

6. Одного разу за ніч Іван написав одразу сім пісень.

7. Чи не найбільшу увагу публіка звернула на сингл із дивакувтою назвою "Стицамен". На клубному сленгу це - хлопець, який першим входить у коло і запалює гостей на танцполі, коли всі ще соромляться танцювати на початку вечірки.

8. Із початком сольної кар'єри Іван кардинально змінив імідж і напрям своєї музики, ставши більш модним та актуальним.

9. У творчому арсеналі співака 12 кліпів і два альбоми Co'N'Dorn і Randorn. Кожен із них здобув приголомшливий успіх.

10. Понад усе Іван Дорн боїться втратити голос.

11. Мріє про світову славу. І дуже сподівається, що зовсім скоро західні слухачі виконуватимуть його пісні мовою оригіналу.

Нагадаємо, разом із Іваном Дорном формувати команди вокалістів буде успішний продюсер Потап. Хто із зірок долучиться до тренерського складу, дізнаємося зовсім скоро. 

Новини по темі