1+1 International вийшов на медійній європейській платформі OnPrime TV

1+1 International вийшов на медійній європейській платформі OnPrime TV

Цей сервіс вже доступний у 29 країнах Європи та Великій Британії.

Поділитися:

Канали групи 1+1 медіа переходять на супутник Astra 4AOnPrime TV – це інтернет-телебачення, спільний проект британського оператора SKY з компанією Cisco. У додатку будуть представлені пакети каналів різних країн та мов. Сервіс працює як на безкоштовній, так і на платній основі. Уже доступні додатки для таких популярних в Європі телевізійних приставок як Apple TV, Android TV, TV Box, Roku.

«Ми постійно працюємо над тим, щоб усі охочі мали доступ до контенту каналу у зручний для них спосіб. Адже спостерігаємо збільшення глядацького інтересу до 1+1 International. З одного боку, цьому сприяє ріст об’єму й успіх власного виробництва 1+1 медіа, а з іншого – розвиток  технічних можливостей для розповсюдження сигналу. Віримо у перспективність цього партнерства і в те, що OnPrime TV швидко полюбиться європейськими глядачами», - зазначив генеральний продюсер 1+1 International Владислав Свінченко.

Нагадаємо, 1+1 International також доступний у Virgin Media TiVo у Великій Британії та Vodafon Kabel Deutschland у Німеччині.

Новини по темі