1+1 покаже продовження серіалу Матусі

Завершилися зйомки другого сезону серіалу Матусі (Мамочки)
1plus1.ua

В основі комедії лежить історія про те, як різко змінюється життя жінок, коли на зміну нічним вечіркам приходять підгузники.

Поділитися:

Група компаній «1+1 медіа» продовжує розвивати проекти спільного виробництва. Цього літа студія «Yellow, Black and White» і «Sister's Production» на замовлення телеканалу 1+1 завершили зйомки другого сезону проекту Матусі.

У нових серіях головних героїнь чекають зміни, які перевернуть все їхнє життя і змусять поглянути на себе з іншого боку. А також три нерозв'язні дилеми, два трикутника стосунків і один тест на вагітність. Вихід продовження серіалу, який вже полюбився глядачам 1+1, заплановано на осінь 2016 року.

Крім того, на замовлення 1+1 медіа студія Yellow, Black and White і Sister's Production приступили до роботи над новим проектом.

Ко-продакшн – дуже продуктивна форма співпраці. Перший сезон серіалу «Матусі» цієї весни з успіхом пройшов на 1+1, і разом з партнерами ми вже завершили зйомки другого сезону. Крім того, днями ми приступили до виробництва ще одного спільного проекту з робочою назвою «Готель». Це романтична комедія, в іншому поки будемо, як прийнято, тримати інтригу, – коментують в команді Sister's production.

Зйомки нової комедії проходять в Києві та Москві. Прем'єра проекту відбудеться в ефірі телеканалу ТЕТ.

Нагадаємо, співпраця телеканалу 1+1, студії Yellow, Black and White і Sister's Production почалася, коли партнери приступили до виробництва першого сезону серіалу «Матусі». Прем'єра серіалу в ефірі каналу 1+1 відбулася в березні 2016 року.

В основі комедії лежить історія про те, як різко змінюється життя жінок, коли на зміну нічним вечіркам приходять підгузники. У нових серіях Аня буде експериментувати з особистим життям, Юля справлятиметься з настирливим родичем, який несподівано з'явився в її домі, а в житті Вікторії відбудеться подія, яка переверне все з ніг на голову.

Нагадаємо, що нещодавно стартували зйомки другого сезону популярного серіалу «Слуга Народу».