1+1 працює над комедійним серіалом «Скажені Сусіди»

1+1 працює над комедійним серіалом «Скажені Сусіди»

Телеканал 1+1 разом з FILM.UA Group працюють над першим оригінальним серіалом для платформи Київстар ТБ — «Скажені Сусіди», що став логічним розвитком кіновсесвіту «Скажене Весілля».

Поділитися:

Глядачі платформи побачать серіал першими. Згодом «Скажені сусіди» буде показано на телеканалі 1+1.  У комедії глядачі побачать історію головних героїв «Скаженого весілля» — родини Середюків, але не в умовах нескінченних екстремальних весіль, а у «мирний час», проте навряд чи це життя можна назвати спокійним. Серіал  складатиметься з 24 епізодів, а на глядачів чекатимуть не лише знайомі та улюблені персонажі, а й нові герої.

скажені сусіди

За сюжетом серіалу, спокійне та розмірене життя Василя Середюка руйнується з появою нового чоловіка сусідки Оксани. Ним неочікувано стає його давній шкільний ворог — Тарас Блащиковський. Старі образи розпалюються з новою силою і переростають в скажене протистояння. Нових обертів набуває і життя інших персонажів стрічки: Франсуа влаштується працювати в українську лікарню, а невгамовні Олька і Ашот почнуть бізнес-війну з конкурентами. І це — тільки початок «скаженої історії», яку глядачі 1+1 побачать незабаром.

скажені сусіди

Головні ролі у новому проєкті виконують улюблені актори глядачів 1+1: Назар Задніпровський, Леся Самаєва, Джиммі Воха-Воха, Поліна Василина, Юрій Горбунов, Олексій Потапенко (Потап), Катерина Рубашкіна, В’ячеслав Хостікоєв, Катерина Файн, Віра Кобзар, Інна Приходько, Арам Арзуманян, Віталій Іванченко, Володимир Миколаєнко, Євген Овчаров, Дмитро Суржиков.

скажені сусіди

Продюсери серіалу: Ірина Костюк (FILM.UA Group), Надія Коротушка (FILM.UA Group). Режисер-постановник проєкту — Олег Борщевський. Оператор - Максим Баєв. Автори ідеї: Юрій Горбунов та Микола Куцик. Автори сценарію: Микола Куцик, Ярослав Стень, Богдан Гациляк, Кирило Тимченко. Креативний продюсер: Микола Куцик. Креативна група: Ярослав Стень, Богдан Гациляк, Кирило Тимченко.

скажені сусіди

Слідкуйте за новинами 1+1 та першими дізнавайтеся нові подробиці проекту «Скажені Сусіди».

Новини по темі