1+1 представив програми нового сезону з ведучими у несподіваних образах

В ефірі з'явився неймовірний ролик за участю ведучих телеканалу 1+1.

Поділитися:

Вже цієї осені ведучі 1+1 пропонують разом насолоджуватися найцікавішими програмами з професійними експертами. Вмикайте телеканал 1+1 у будні о 22:00 та проводьте осінні вечори в приємній компанії з телеканалом 1+1. 

Ведучі телеканалу 1+1 знялися у надзвичайно красивому відео. Ольга Фреймут, Катя Осадча, Дмитро Комаров, Олексій Душка та Олександр Дубінський постали перед глядачами у яскравих образах у ролику до нового телесезону. 

«Світське життя» 

Зустрічайте новий, ще яскравіший сезон програми «Світське життя». Чарівна Катерина Осадча дізнається всі таємниці заможних та знаменитих. Ви потрапите на головні події та найцікавіші івенти країни та світу.

На вас чекають гострі запитання та неочікувані відповіді, а також гучні журналістські розслідування, які відкриють усю правду про зірок. У програмі з'явиться нова рубрика: найцікавіші гості з ексклюзивними інфоприводами завітають у студію до Осадчої поділитися головними новинами свого життя.

«Світ навиворіт» 

В новому сезоні 1+1 представляє найбільш видовищний та екстремальний сезон тревел-шоу «Світ навиворіт». Цього разу безстрашний ведучий Дмитро Комаров запрошує вас на «дах світу» – в Непал.

Приготуйтеся побачити моторошні древні ритуали, прекрасну живу богиню та заборонене високогірне королівство. З кожною серією буде все цікавіше, все екстремальніше, все ближче до вершини Евересту!

«Новий Інспектор Фреймут. Міста»

У «Новому Інспекторі Фреймут. Міста» ведуча Ольга Фреймут проведе глобальні інспекції міст України, визначить, наскільки вони комфортні для життя, і допоможе їм зробити крок вперед на шляху до успіху і процвітання.

Команда нового інспектора переконує, що віднині міста нічого не зможуть приховати від камер 1+1. Адже разом із ними – 40 таємних агентів і 480 годин перевірок.

«Гроші»

Спецпроект телеканалу, що розслідує найактуальніші економічні, фінансові та соціальні проблеми країни. Автори цієї програми приділяють максимум уваги життєвим темам, а журналісти ставлять собі за мету завжди докопуватися до правди. Ведучий – Олександр Дубінський.

«Життя без обману» 

Цієї осені на 1+1 стартує новий сезон успішного сімейного шоу «Життя без обману». У нових випусках Олексій Душка відверто розрозповість про всі торгові марки, які перевірялися в лабораторіях, та вбереже від «грішних продуктів», що взяли собі хімію на душу. 

Дивіться новий сезон «Життя без обману» з Олексієм Душкою та купуйте корисне! 

«Поверніть мені красу» 

Телеканал 1+1 представляє новий сезон проекту неймовірних перевтілень. Історії нових героїнь ще складніші, а діагнози - майже безнадійні. Трансформації героїнь, зовнішні та внутрішні, відбуватимуться за допомоги «Команди порятунку». Це найкращі експерти України.

Ростислав Валіхновський – заслужений лікар України, член Всеукраїнської асоціації пластичних, реконструктивних і естетичних хірургів. Дмитро Слоссер – пластичний хірург з величезним досвідом. Олена Любченко, у якої 15-річний психотерапевтичний досвід.

Та чи під силу експертам неможливе? У новому сезоні боротьба за красу, за життя стане ще драматичнішою.

Новини по темі