18 підопічних Потапа заспівали зі своїм зірковим тренером на великій сцені (фото)

Артист запросив учасників «Голос. Діти 3» виступити на головному концертному майданчику країни.

Поділитися:

MONATIK написав зворушливе звернення до своїх підопічнихУчасники команди Потапа з шоу «Голос. Діти 3» виступили разом зі своїм тренером на концерті в Києві.

Вчора, 16 листопада, в столичному ДК «Україна» відбувся концерт Потапа і Насті в рамках ювілейного туру «Золоті кити». На великій сцені, окрім популярних артистів, заспівали юні вокалісти «Голос. Діти 3».

Вісімнадцять підопічних Потапа виконали авторський ліричний вступ і пісню «Вместе» з Потапом і Настею. Дружна команда зіркового тренера була одягнена в оригінальні футболки із зображенням золотих китів.Зауважимо, що нещодавно на шоу «Голос. Діти 3» MONATIK подарував своїм вокалістам особливу форму.

За лаштунками учасники команди Потапа зустрілися зі своїм наставником, обіймалися і жартували. Незважаючи на те, що деякі вокалісти вже покинули проект на етапі «вокальних боїв», команда приїхала на концерт у повному складі.

Кожен із підопічних Потапа мав можливість виступити зі своїм тренером на головному концертному майданчику країни і отримати незабутній досвід спілкування з публікою.

Із прем'єрою «Голос. Діти 3» стартував Рік Голосу на телеканалі 1+1, який після закінчення дитячої версії продовжиться дорослим вокальним проектом «Голос країни 7».

Нагадаємо, що нещодавно найзворушливіша пара «Голос. Діти 3» прокоментувала свої стосунки.