"2+2" транслюватиме матч Ліги чемпіонів УЄФА "Динамо" – "Рубін"

"2+2" транслюватиме матч Ліги чемпіонів УЄФА "Динамо" – "Рубін"

О 20:50 за київським часом розпочнеться пряма трансляція поєдинку між ФК «Динамо» (Київ) та ФК «Рубін» (Казань).

Поділитися:

Перша зустріч 3-го кваліфікаційного раунду між «Динамо» та «Рубіном» відбудеться на київському стадіоні ім. Валерія Лобановського. Коментуватиме матч в ефірі «2+2» Денис Босянок. Трансляцію матчу-відповіді, який відбудеться 3 серпня в Казані, також заплановано на «2+2».

Трансляція двобою «Динамо» - «Рубін» в ефірі «2+2» супроводжуватиметься спецвипуском програми «Профутбол» – «Профутбол он-лайн». До і після матчу відбудуться прямі включення, під час яких ведучий Ігор Циганик, експерти – заслужені тренери України Олександр Іщенко та Леонід Буряк, журналісти аналізуватимуть перебіг події  на футбольному полі та результати зустрічі.

Напередодні зустрічі 26 липня обидві команди-суперниці здобули перемоги у матчах домашніх чемпіонатів. «Динамо» перемогло столичну «Оболонь» з переконливим рахунком  4:0, а «Рубін» у запеклій боротьбі обіграв  грозненський «Терек» 0:1.

Київське «Динамо» та казанський «Рубін» вже зустрічались в рамках поєдинків Ліги чемпіонів УЄФА. Зокрема, у вересні 2009 року у домашньому матчі «Динамо» отримало перемогу 3:1, а у матч-відповідь завершився в нічию 0:0.