22 червня — День жалоби і вшанування пам'яті жертв Великої Вітчизняної війни

22 червня — День жалоби і вшанування пам'яті жертв Великої Вітчизняної війни

22 червня 1941 року ввійшло трагічною сторінкою в історію України. Нагадаємо, цього дня німецькі війська пішли в наступ на Радянський Союз

Поділитися:

22 червня 1941 року ввійшло трагічною сторінкою в історію України. Нагадаємо, цього дня німецькі війська пішли в наступ на Радянський Союз, в результаті чого розпочалася Велика Вітчизняна війна. Вона забрала життя, за різними оцінками, близько 20-27 млн. осіб, а ще 10 млн. людей лишила без даху над головою.

Щороку 22 червня ми відзначаємо День скорботи і вшановуємо пам'ять жертв війни в Україні. Телеканал 1+1 також пам'ятає цю дату. Саме тому, ми з особливою уважністю зіставляли телепрограму на 22 червня. В цей день ми відмінили показ комедійних фільмів, концертів, вокальних чи танцювальних шоу, та будь-яких інших розважальних чи гумористичних програм. Натомість вашій увазі пропонуємо серіал "Життя і доля", створений за мотивами роману Василя Гроссмана, який протягом дня ітиме на 1+1.

В історію сюжету цієї військової драми лягли події 1942-43 років. Головному героєві Віктору Штруму - талановитому фізику-ядернику, за наказом самого Сталіна, доведеться працювати над створенням ядерної бомби, яка була потрібна державі на війні.

Тож лишайтеся в цей день з нами, на 1+1.