25 українських артистів об’єдналися, щоб разом заспівати пісню «Оберіг»

Прем’єра кліпу «Оберіг» відбудеться 24 серпня в програмі Сніданок 1+1.

Поділитися:

Ровесники України: Якими зірки Голос. Діти 3 Осадча, Горбунов і MONATIK були у 25 років (фото)До 25-річчя телеканал 1+1 готує телеглядачам безліч сюрпризів. 24 серпня 1+1 проведе інформаційний день.

Телеглядачі зможуть приєднатися до святкування Незалежності разом з гуртом Океан Ельзи, переглянути документальний фільм «Україна. Повернення своєї історії» та оригінально привітати друзів зі святом у соцмережах.

Також в прямому ефірі програми Сніданок з 1+1 глядачі телеканалу побачать прем’єру кліпу «Оберіг». 25 українських артистів об’єднаються разом та заспівають цю пісню, щоб привітати співвітчизників з ювілеєм Незалежності.

Актор студії Квартал 95 Володимир Зеленський, який також долучився до проекту «Оберіг», побажав українцям зберегти все, що вони мають, та обов’язково повернути все, що у них було.

Відома українська акторка театру та кіно Ада Роговцева зворушила своїм зізнанням:

Україна вибрала волю. Україна вибрала незалежність. Я щаслива,  що я дожила до того часу, коли моя Україна вільна.

Лідер гурту «ВВ» Олег Скрипка, який не оминув своєю увагою проект, вважає, що спільна пісня 25 українських артистів закликає до єдності нації у творчій акції.

Святкуйте День Незалежності України разом з телеканалом 1+1. Дивіться кліп на пісню «Оберіг» завтра, 24 серпня о 6:45 в ефірі Сніданок з 1+1.