3 серпня - фінальний випуск шоу "Мій малюк зможе" на 1+1

3 серпня - фінальний випуск шоу "Мій малюк зможе" на 1+1

Рейтинги шоу свідчать про популярність проекту, а самі глядачі називають його "антидепресантом" та "промінчиком ніжності посеред війни".

Поділитися:

Цієї неділі, 3 серпня, о 21:00  глядачі каналу "1+1" побачать останній випуск першого сезону доброго сімейного шоу "Мій малюк зможе". Рейтинги шоу свідчать про популярність проекту, а самі глядачі називають його "антидепресантом" та "промінчиком ніжності посеред війни".

Зіркою цього випуску стала сім'я Ковтанюків на чолі з маленькою Марійкою. Дівчинка веселить не тільки глядачів шоу, а й усю родину, наприклад, краде у старшої сестрички-школярки зошити й малює в них, а потім сама слухняно йде в куток.

Не менш цікава й історія знайомства батьків Марійки, Валентини й Сергія Ковтанюків:

"Я побачила Сергія в маршрутці. У голові спрацювала якась хімія, і я, сама не розуміючи чому, вийшла за ним услід не на своїй зупинці. А він раптом сів у таксі і поїхав. І от я стою і сварю себе за цю дурість, аж тут Сергій несподівано під'їжджає до мене на цьому ж таксі! Відтоді ми разом!" - пригадує Валентина.

Чи вдасться учасникам останнього в сезоні випуску шоу "Мій малюк зможе" виграти суперприз - 100 тисяч гривень на навчання своєї дитини? Дивіться цієї неділі о 21:00 на "1+1"!

Ведуча шоу Ірма Вітовська і нова п'ятірка сімей з малюками від 2 до 4 років створять неповторну атмосферу вашого недільного вечора!

Нагадаємо, що шоу "Мій малюк зможе" розроблено командою "1+1 Продакшн" за американським форматом "Bet On Your Baby". Проект з величезним успіхом транслювався в США і був також адаптований в Аргентині, Китаї, Мексиці, на Філіппінах і в Туреччині.

 

Новини по темі