4 модні образи Соломії Вітвіцької на UFW (ФОТО)

4 модні образи Соломії Вітвіцької на UFW  (ФОТО)

Для 37-го тижня української моди зірка телеканалу обрала стильні луки від українських дизайнерів.

Поділитися:

Ведуча "ТСН" на "1+1" Соломія Вітвіцька встигає і справи добрі робити, і красиві сукенки демонструвати. Так, для 37-го тижня української моди зірка телеканалу обрала стильні луки від українських дизайнерів.

Авторами першого образу улюблениці глядачів стали молоді майстри Юрій та Сергій Бараніков  (бренд B'YurSe). Для телеведучої модний дует підготував лаконічний образ - розкішну чорну коктейльну сукню з корсетним поясом і довгою асиметричною спідницею.

Саме у цьому вбранні Соломія презентувала доброчинний проект на підтримку сім'ї режисера Олега Сенцова #12x12x12 by "llil Design".  Того дня на стенді було представлено спеціальну інсталяцію з 12-ти режисерських крісел, розроблених спільно з відомими українськими дизайнерами. Головне місце у колекції посіло крісло FREEDOM, створене Дмитром Алілуєвим. Нагадаємо, що цей стілець було продано на онлайн-аукціоні, а всі кошти спрямовано на допомогу дружині і дітям Олега Сенцова.

Не пропустила Вітвіцька і показ POLISHCHUK. На нього телеведуча вирушила в образі від Світлани Шелепост (бренд   - krisstel), яка представила телеведучій сукню у клітинку та пальто бежевого кольору.

А в стильній синій сукні з оригінальним вирізом Соломія відвідала показ Олени Бурби – дизайнерки, яка, до речі, опікується ефірним гардеробом Вітвіцької. 

А фінальним луком ведучої стала вишукана вечірня сукня чорного кольору з білим мереживом від Анастасії Іванової. У ній зірка була на показі авторки, яка є не просто улюбленим дизайнером, а й подругою телеведучої. Свого часу саме Іванова шила для Соломії весільну сукню і навіть була дружкою на церемонії.

"Мій гардероб майже суцільно складається з одягу від наших українських дизайнерів. Раніше я надавала перевагу шопінгу за кордоном, але наразі обираю речі від цікавих молодих українських дизайнерів, адже вони великі профі та ретельно стежать за основними світовими тенденціями та використовують якісні сучасні тканини. Я вдало можу поєднувати дизайнерські речі з аксесуарами та почуваюся в таких образах дуже впевнено та красиво. І переконана, що треба завжди підтримувати українське", - зауважила Вітвіцька.