4 весілля: Наречена вразила команду сукнею "3D"

4 весілля: Наречена вразила команду сукнею "3D"

Сьогодні на 1+1 о 22.00 глядачі побачать 2 випуск ювілейного сезону 4 весілля.

Поділитися:

У наступному, 2-му випуску 4 весілля 5 сезон, який глядачі побачать вже сьогодні о 22.00 на телеканалі "1+1", змагатися в організації весіль будуть чотири наречені з Одеси, Дніпропетровська, Луцька та невеликого містечка Глеваха Київської області.

Переможниця шоу 4 весілля проведе "медовий місяць" зі своїм коханим в п'ятизірковому готелі в Єгипті. Нагадаємо, що у попередньому випуску подорож до Кіпру виграла пара з Одеси. 

Дивіться також: Чотири весілля 5 сезон – випуск 1 від 02.02.2016 – в Шаргороді, Одесі, Бердянську і Олешові

Кожне з весіль у великій мірі відображає традиції свого регіону. Так, в Луцьку відіграють традиційне весілля з українськими обрядами, в "південній столиці" Одесі свято буде в "персиковому" стилі, в місті Глеваха команда проекту побувала на класичному весіллі, а на церемонії в Дніпропетровську - свій неповторний колорит, в якому об'єдналися найнесподіваніші рішення.

 

Цікаво, що під час зйомок 2-го випуску команда шоу 4 весілля 5 сезон стала свідками знакової події в житті однієї з пар - саме на своєму весіллі наречена вперше вирішила повідомити про те, що чекає на малюка.

Сьогодні, 09.02.2016 у другому випуску 4 весіль телеглядачі побачать, як весело буває на весіллі, коли наречена - режисер масових заходів, а наречений - учасник КВК, дізнаються, заради чого жінка може відмовитися від квітів на власній весільної церемонії і побачать "3D" сукню нареченої, яка буквально "оживає" на очах.

Найпозитивніше сімейне реаліті-шоу 4 весілля продовжує доводити, що любов не знає кордонів, адже в новому випуску глядачі стануть свідками народження ще однієї інтернаціональної сім'ї - українки та вірменина.

За умовами проекту, чотири наречені протягом місяця відвідують весілля конкуренток і оцінюють їх за кількома критеріями: краса весільної сукні, оригінальність місця проведення, різноманітність меню і загальне враження від свята. Наречена, весілля якої виявиться кращим, вирушить у романтичну подорож разом зі своїм принцом.

Чи зможуть учасниці бути об'єктивними в своїх оцінках, адже боротьба йде за власну перемогу, і на що вони підуть заради теплого сонця на узбережжі Червоного моря, глядачі побачать вже сьогодні в сімейному реаліті-шоу 4 весілля о 22.00 на телеканалі "1+1". 

Новини по темі