5 модних речей, які повинні бути у вашому літньому гардеробі

Літні новинки 2019: модні тенденції цього сезону
@blaireadiebee

Шорт-лист трендових покупок на літо 2019.

Поділитися:

До літа залишилися лічені дні, а отже, саме час подбати про свій гардероб. У спекотному місті чи в омріяній відпустці  – ці речі допоможуть вам почуватися стильно та комфортно.

Редакція 1plus1.ua підготувала для вас ТОП-5 модних літніх новинок, які повинні бути в гардеробі кожної.

ОКУЛЯРИ

Цього літа класичну пару окуляр можна замінити ультравузькою або прямокутною моделлю. Все ще модні й окуляри з круглою оправою на кшталт пари Жана Рено у фільмі «Леон». Ті, хто не готовий до кардинальних експериментів, може розглянути варіант котячого ока.

Обирати варто не лише за формою, а й за кольором. Цього літа ніхто не нарікатиме, що ви дивитесь на світ крізь рожеві скельця, як і крізь жовті, блакитні, червоні або фіолетові. Визначитись із кольором – одне з найголовніших завдань літа 2019.

Фото: @na_o4i

СОЛОМ’ЯНІ СУМКИ

Цього сезону радимо звернути увагу на сумки-корзинки. Вони полюбились нам ще минулого сезону. Тож не дивно, що літо 2019 тішить великим арсеналом різновидів аксесуару.

Мас-маркет пропонує невеличкі варіанти сумок-таблеток через плече, корзини, а також незвичайні анімалістичні форми виробу. Для поціновувачок великих розмірів ідеальною стане об’ємна плетена сумка з ручкою-кільцем.

Носити такий варіант сумки найкраще з легкою літньою сукнею. Аксесуар додасть до вашого образу трохи кантрі та урізнобарвить будь-який лук.

Фото: @accessorize

Фото: @mariecher 

Фото: @thaonhile

МУШЛІ ТА ПЕРЛИНИ

Навесні ми тішилися мотузками та витонченими сережками з перлин. Влітку до них приєднуються прикраси з мушель.

У цьому сезоні придивіться до намиста-чокера з мушлями. Його можна комбінувати із золотими або срібними ланцюжками. У виборі сережок зверніть увагу на масивну позолочену імітацію мушлі в можливій комбінації з перлинами.

Фото: @theoutlier__

Фото: @accessorize

У виборі прикраси з перлин зважайте не лише на звичні пропозиції, а й на інші, більш оригінальні варіанти.

Цього сезону образ можна доповнити моносережкою, елегантною сумкою або топом із перлинами. Таке рішення ніхто не назве банальним.

Фото: @leletny

Фото: @heyhegia

ВЗУТТЯ

У спекотну пору підкреслять стрункість ніг трендові шльопанці в стилі Hermes або мюлі. Тож цього сезону радимо звернути увагу саме на ці моделі взуття.

Перший варіант найкраще пасуватиме для образу на щодень. Класичні шкіряні або замшеві шльопанці стануть універсальним і зручним доповненням ваших луків.

Для офіційно-ділового луку радимо підібрати мюлі. Такий варіант чудово адаптовується до офісних буднів і вдало розбавляє навіть найпростіший образ.

Фото: @kachorovska_atelier

КУПАЛЬНИК

У спекотну пору року хочеться бути по-спекотному привабливою. Тож варто зробити все можливе для того, щоб обрати правильний купальник.

Почуватися на пляжі впевнено допомагає стриманий монохром. У моді – мінімалізм як у відкритих, так і в закритих моделях. Хорошим вибором стане й ретро-модель із високою талією або спокусливий спортивний варіант купальника.

Цього сезону в тренді шоколадні відтінки. Тож актуальним буде все від ніжного бежу до спокусливого коричневого. Щодо принтів – поціновувачкам екстравагантних рішень радимо звернути увагу на анімалістичний малюнок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колір літа: 5 образів із жовтим акцентом

Новини по темі