5 надсмачних літніх салатів від народного кулінара Руслана Сенічкіна

Добірка апетитних салатів, які увиразнять кожен стіл.

Поділитися:

Зірковий кухар Руслан Сенічкін пропонує приготувати корисні та надсмачні салати. Тож до вашої уваги 5 цікавих і легких рецептів5 освіжаючих коктейлів для літньої вечірки, які можна приготувати вдома.

1. Салат із маринованою печінкою

Для приготування вам знадобиться куряча печінка, апельсин, лайм, соєвий соус, синя цибуля, помідори чері, листя салату та руколи, зелень, вершкове масло й оливкова олія. Про подальші кроки дізнавайтеся у відео.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ягоди в несолодких стравах: 3 несподівані рецепти від Валентини Хамайко

2. Теплий овочевий салат із пастою

Щоби почастувати найближчих цією ситною середземноморською стравою, візьміть макрони-метелики, овочева приправа, цукіні, болгарський перець, кріп, зелена цибуля, помідори чері, гірчиця, мед і несолодкий йогурт. Як поєднувати ці інгредієнти, дивіться у відео.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Готуємо яйця: 5 варіантів сніданків із різних країн

3. Салат із запеченою куркою і грейпфрутом

Щоби насолодитися цим корисним, смачним та ароматним сніданком, підготуйте запечену курячу грудинку, консервовану квасолю, грейпфрут, листя петрушки, маслини без кісочок, оливкову олію, сіль та виноградний оцет. Що робити далі, скаже Руслан Сенічкін.

4. Буряковий салат із чорносливом

Для приготування цієї легкої вітамінної страви візьміть буряк, чорнослив без кісточок, несолодкий йогурт, натертий корінь хріну, сіль, перець, яблука, смажені волоські горіхи та гарбузове насіння.

5. Салат із кабачків

Із-поміж інгредієнтів для ароматного салату кабачки, морква, часник, болгарський перець солодкий, петрушка, кріп, духмяний перець, сіль, кунжут, мед і винний оцет. Як розмаїття кольорів і вітамінів перетворити на смакоту, дивіться у відео.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 рецептів неймовірної випічки з ягодами