5 найстильніших олімпійських форм 2016

Олімпійські ігри 2016: Настильніші олімпійські форми
Rene Habermacher

На Олімпійських іграх 2016 змагатимуться не лише спортсмени, а й дизайнери.

Поділитися:

На Літніх Олімпійських іграх 2016Олімпійські ігри 2016: Вболівальники у захваті від патріотичного образу Різатдінової, які пройдуть з 5 по 21 серпня в Ріо-де-Жанейро, змагатимуться не лише спортсмени, а й дизайнери. Кутюр’є з різних куточків світу доклали чимало зусиль, щоб їхні олімпійці виглядали не просто сильними, а стильними.

КУБА
Олімпійську форму збірної Куби створили французи. Дизайнер Крістіан Лубутен спільно з SportyHenri створив урочисту форму, в якій традиційні кубинські мотиви поєднані з класичними образами.

ІТАЛІЯ

Очільник дому моди Джорджо Армані створив форму для своїх земляків – італійців. Презентація олімпійської форми пройшла у формі чорно-білої фотосесії спортсменів. Елегантний стиль та витончений смак Джорджо Армані відчувається в кожній деталі одягу.

ШВЕЦІЯ

Форму для олімпійської збірної Швеції придумав найпопулярніший місцевий бренд H&M. Команда дизайнерів створили одяг для олімпійців у кольорах національного прапора. Доповнюють шведську форму вкраплення золота, срібла і бронзи – символи медалей, за які боротимуться спортсмени.

США

Форму для американських спортсменів створив один з найпопулярніших брендів країни Polo Ralph Lauren. Її відмітною рисою стала футболка-поло в червоному, білому або синьому кольорах, яку ідеально доповнюють білі штани чи шорти.

УКРАЇНА

Дизайнер Андре Тан створив форму для українських олімпійців, відмінною рисою якої став авторський принт «Діамантова Україна». Його особливістю є те, що він поєднав у собі кольори національного прапора та стильний орнамент.

Нагадаємо, що нещодавно став відомий склад Олімпійської збірної України 2016: Українські спортсмени летять в Ріо.

Новини по темі