5 сумок, які стануть хітами цієї осені

Мода на сумки: ТОП-5, які стануть хітом цієї осені
@chloe

Трендовий аксесуар, без якого не обійтися золотої пори.

Поділитися:

Новий осінній сезон уже на порозі. Модниці активно надихаються найгучнішими тенденціями для створення оригінальних образів. Ми теж не стоїмо осторонь й аналізуємо останні примхи моди. Ти вже встигла дізнатися про головні тренди, принти та відтінки сезону. Тож настав час обрати наймодніші моделі сумок. А їх, як відомо, забагато не буває!

Мікрощастя

Мініатюрні моделі сумок не втрачають своєї актуальності й залишаються одними з найпопулярніших у холодному сезоні. Тепер вони стануть цікавим доповненням пальта, об’ємного светра та брючного костюма. 

Бренд Jacquemus, мікросумки якого є у кожного модного інфлуенсера, вже встиг прикрасити цим аксесуаром своїх моделей. Хапай стильні ідеї! 

Фото: @jacquemus

Кроко

Анімалістичний принт не збирається поступатися місцем на модному олімпі. Хоча заміна банальному леопарду та яскравому звіриному принту все ж знайшлась. Восени 2019-го красуні шаленітимуть від шкіри крокодила у всіх можливих відтінках. До речі, «хижі» сумки ненав’язливих кольорів стануть ідеальним доповненням офісного луку. 

Фото: @ferragamo

Приємний дотик 

Цього сезону дизайнери вирішили задуматися не тільки про красу, практичність й оригінальність сумок, а й тактильні відчуття. Модні новинки неймовірно приємні на дотик, адже для пошиття використано такі матеріали, як шерть або хутро. 

До того ж у тренді «плюшеві» сумки різноманітних форм та розміру. Це може бути і стримана модель з овечої шерсті, і сумка-шопер із довгим ворсом яскравого кольору. 

Фото: @chanelofficial; @claudialiofficial

Логоманія 

Так, вона досі актуальна, однак цього разу модні гуру радять виражати відданість бренду більш стримано. У цьому випадку діє правило less is more. Тепер буде достатньо мініатюрної монограми або принту з логотипом на сумці. 

Фото: @dolcegabbana; @louisvuitton

Відгуки класики 

Серед великого різноманіття фактур та відтінків варто виділити й класичні моделі сумок. Середні за розміром, стримані за кольоровою гамою та без зайвих прикрас… На такі моделі неодмінно звернуть увагу прихильниці мінімалізму. 

Фото: @scandinavianfashions

Більше модних добірок дивись далі: 

1. 5 трендових речей, які тобі знадобляться цієї осені

2. ТОП-5 ідей, як стильно поєднати жовтий і блакитний в одязі

3. Із чим носити горох: Модне поєднання для цієї осені

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі