5 зірок у купальниках, які втекли від осені в теплі краї

5 зірок у купальниках, які втекли від осені в теплі краї | 1+1
Фото: instagram/realpotap

Листопад – ще не вирок.

Поділитися:

Холодний подих осені мотивує діставати з комор теплі светри на пуховики. А коли бачиш за вікном перший сніг, раптом хочеться викроїти для себе бодай шматочок літа. Декому з зірок таки вдалося втекти від осені на кілька днів. Ми зібрали їхні яскраві світлини, аби подарувати тобі порцію сонця в цю похмуру пору.

Ольга Куриленко

Попри щільний графік, назустріч літу вирушила акторка й модель Ольга Куриленко. Красуня влаштувала собі п’ять днів релаксу в сонячному Марракеші. «Мої останні вихідні аж до Різдва», – написала Ольга під однією зі світлин.

Фото: instagram/olgakurylenkoofficial

Настя Каменських

Напередодні виходу нового сексуального кліпу, співачка разом із Потапом вирушила в екзотичну відпустку до спекотної Мексики. Лагідне сонце, райський пляж… Та виявляється, цього разу подружжя поєднало відпочинок із роботою. Хтозна, можливо, пишеться новий хіт?

Фото: instagram/kamenskux

Маша Єфросиніна

До сонячної Мексики вирушила і Маша Єфросиніна з сім’єю. Ведуча влаштувала собі по-справжньому райську відпустку: білосніжний пляж із пальмами, захопливі екскурсії, коктейлі та традиційна мексиканська закуска начос у необмеженій кількості…

Фото: instagram/mashaefrosinina

Леся Нікітюк

Тим часом срібна призерка «Танців з зірками» Леся Нікітюк релаксує на узбережжі Червоного моря в Єгипті. Зірка захопилась дайвінгом, вивченням місцевої кухні та… мистецтвом танцю живота!

Фото та відео: instagram/lesia_nikituk

Сальма Гаєк

Голлівудська красуня Сальма Гаєк теж не готова змиритися з осінню. Акторка опублікувала кілька світлин, на яких ніжиться під сонцем у компанії… черепахи!

Фото: instagram/salmahayek

Переглянь і інші цікаві добірки про зірок:

1. Українські зірки показали, як насолоджуються осінню

2. Українські Мони Лізи: Зірки, в усмішку яких легко закохатися

3. Українські зірки, яких заскочили в однакових вбраннях

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі