​6 фішок нового сезону шоу "Голос країни"

​6 фішок нового сезону шоу "Голос країни"

Шостий сезон головного вокального шоу країни "Голос країни" обіцяє подарувати абсолютно нові емоції глядачам

Поділитися:

Шостий сезон головного вокального шоу країни "Голос країни" обіцяє подарувати абсолютно нові емоції глядачам, які тепер стануть практично реальними учасниками знімального процесу. Вони зможуть доторкнутися до магії створення шоу і дізнаються секрети залаштунків.

Шостий сезон "Голосу країни" відкриє цілий світ безмежних можливостей для самих учасників, тренерів та творчої групи. Ми зібрали шість особливостей шостого сезону, який глядачі зможуть побачити на екранах вже в новому році.

1. Проект "Голос країни" стає інтернаціональним вокальним шоу. Про українську версії проекту, його цікаві постановки і про різноманіття репертуару знають далеко за межами України. Артисти з різних континентів мріють постати перед суддями проекту, тому що вважають, що саме в українській версії шоу вони зможуть проявити себе і бути почутими.

2. У шостому сезоні "Голосу країни" крім культових світових творів, особливу увагу буде приділено музиці, виробленої в Україні. При чому, в ефірі головного вокального шоу країни можна буде почути твори з репертуару як титанів української музики, так і нових сучасних музикантів.

3. Вперше глядачі побачать "кухню" улюбленого шоу і дізнаються таємниці залуштинків: ніколи раніше вони ще не були так близько до знімального процесу і самих учасників.

4. Новий тренерський склад, до якого увійдуть найкращі і улюблені публікою зірки нашої країни. Такі комбінації професіоналів музичної сфери ще не було ні в одному проекті. Кожен з них є безумовним авторитетом у своєму жанрі, і з легкістю збирає великі концертні зали. Минулої неділі стало відомо, що до команди тренерів долучилися Потап та Іван Дорн. 

5. Учасники, які ламають стереотипи. Цього року глядачі побачать людей, які володіють не просто потужним голосом, а й власним музичним світоглядом, і здатні по-своєму прочитати відомі музичні композиції.

6. У постановках шостого сезону проекту "Голос країни" творча група проекту задіє найсучасніші технології, новітні спецефекти і масштабні декорації. На сцені шоу "Голос країни" покажуть найяскравіші номери за весь час існування проекту.

Дивіться шостий сезон "Голосу країни" уже скоро на "1+1".

Новини по темі