7 найкращих фільмів про дружбу

Найкращі фільми та серіали про дружбу
facebook.com/friends.tv

Найцікавіші комедії, драми та мелодрами про стосунки.

Поділитися:

Що подивитися на вихідних: 5 іноземних фільмів, які знімали в УкраїніПерегляд фільмів та серіалів про друзів не лише покращує настрій, а й зближує людей. У Міжнародний день дружби, який святкують 9 червня, немає нічого кращого, ніж переглянути улюблені кінострічки зі своїми товаришами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 3 фільми Каннського фестивалю, які не можна пропустити

ДРУЗІ

У світі, мабуть, не існує людей, які чують саундтрек культового американського серіалу "Друзі" (The Rembrandts – I'll be there for you) і не плескають у долоні.

"Друзі" – це весела та життєствердна історія про компанію з шести друзів, які живуть у Нью-Йорку та завжди опиняються в кумедних ситуаціях. За свої 10 сезонів на телебаченні серіал дістав величезну кількість нагород, а його актори – Дженніфер Еністон, Метью Перрі та інші опинилися на гребені слави.

Бенедикт Камбербетч: 5 найкращих фільмів з британським красунчиком НЕДОТОРКАННІ

Французький фільм про чоловічу дружбу, який змусив плакати не одного глядача. Стрічка розповідає про багатого аристократа Філіпа, який постраждав від нещасного випадку та змушений був найняти людину, яка доглядатиме за ним.

Для цієї ролі Філіп обрав людину, яка найменше підходить для цієї роботи, – молодого Дрисса, який щойно звільнився з в'язниці. Незважаючи на те, що Філіп прикутий до інвалідного крісла, Дриссу вдається привнести в розмірене життя аристократа дух пригод.

НАШІ ПАНІ У ВАРШАВІ

Польський серіал про дружбу чотирьох українок, які поїхали в Польщу шукати ліпшої долі. У кожної героїні своя історія, яка змусила її покинути рідну домівку та вирушити за кордон. Українки з сильним характером об’єднають свої зусилля, щоб кожна із них знайшла своє жіноче щастя.

ХАТІКО: ВІРНИЙ ДРУГ

Зворушлива історія про дружбу між відданим псом і турботивим чоловіком. Стрічка знята на реальних подіях, що відбулися в Японії в 20-х рр. минулого століття. Господар Паркер (Річард Ґір) назвав нового чотириногого вихованця Хатіко. Пес щодня проводжав і зустрічав свого Паркера на вокзалі. Згодом чоловік раптово помирає. Наступні 9 років Хатіко щовечора приходив на вокзал о 5 годині з надією бодай ще один раз побачити свого друга.

ХЛОПЧИК У СМУГАСТІЙ ПІЖАМІ

Сина коменданта концентраційного табору та єврейського хлопчика розділяє колючий дріт. Проте це не заважає дітям стати друзями під час Другої світової війни. Випадкове знайомство двох маленьких чоловіків призводить до найбільш непередбачуваних і приголомшливих наслідків.

Я З ТОБОЮ

Cучасна історія кохання, написана по слідах недавніх революційних подій в Україні і бойових дій в окупованому Донбасі. За сюжетом фільму, двоє підлітків зі спортивного табору закохані в одну дівчину. Життя розвело їх по різних містах і країнах, але, коли з'ясовується, що кохана дівчина тяжко хвора, два вірних лицарі, незважаючи на давній конфлікт і почуття суперництва, об'єднуються для її порятунку.

ЛЕОН

Леон – професійний вбивця, який не відчуває ні співчуття, ні симпатії до людей. Проте це не завадило йому змінити захоплення старими фільмами і кімнатними рослинами на дівчинку Матільду.

Сім'ю Матільди розстріляли поліцейські, які мають стосунок до торгівлі наркотиками. Чоловіку вперше доведеться жити з людиною, а не намагатися її вбити.

Читайте також: 5 кращих фільмів з Джулією Робертс

 

Новини по темі