Сьогодн, 7-го лютого - прем'єра комедійного серіалу власного виробництва "Світ Соні"

Сьогодн, 7-го лютого - прем'єра комедійного серіалу власного виробництва "Світ Соні"

Режисер: Олександр Богданенко, Ігор Забара У ролях: Олеся Жураковська, Дмитро Лаленков, Дарина Лобода, Денис Капустін, Гребенникова Валентина, Віталій Ольшанський

Поділитися:

Соня працює в невеликому районному супермаркеті касиром, і в колективі вона - неформальний лідер. Але ось з Москви до ними надсилають нового директора, який вирішує навести тут свої порядки. Паралельно зі справами на роботі, Соні та її чоловікові Степанові доводиться щодня вирішувати сімейні проблеми, знайомі всім і кожному - то юна дочка приводить додому нового нареченого, то молодший Богдан побився в школі. А тут ще у подруги і колеги Люби постійні любовні пригоди. Люба - постійне джерело неприємностей для головноъ героїні, так як всі її проблеми доводиться вирішувати Соні.

"Світ Соні" зняли режисер "Лесі і Роми" Олександр Богданенко та постановник "Моєї прекрасної сім'ї" та "Ангела-хранителя" Ігор Забара. В епізодах серіалу знявся телеведучий Юрій Критенко - він зіграв симпатичного і доброго лікаря. А в ролі розлюченого чоловіка однієї з покупців супермаркету виступив боксер Володимир Вірчис.