Ада Роговцева: "Ці зустрічі з військовими… Вони, мов кошенята, туляться. Їм не вистачає тепла"

Ада Роговцева: "Ці зустрічі з військовими… Вони, мов кошенята, туляться. Їм не вистачає тепла"

Видатна українська акторка театру й кіно Ада Роговцева з донькою актрисою Катериною Степанковою влаштували творчі вечори у звільнених містах Сходу України.

Поділитися:

Видатна українська акторка театру й кіно Ада Роговцева з донькою актрисою Катериною Степанковою влаштували творчі вечори у звільнених містах Сходу України. Враженнями від зустрічей з бійцями і звільненими жителями вони поділилися з глядачами "Сніданку з 1+1".

"Це була духовна гуманітарна допомога. Вона найнеобхідніша. У Слов'янську до нас підійшов чоловік і сказав: "Ну ось бачите, сьогодні ми плакали не від горя, а від мистецтва". То були чисті сльози. Зустрічі, які в нас там були, не закінчувалися. Після того, як ми завершували свою роботу, люди не розходилися. Кожен хотів розповісти свою історію, свою біду, поділитися", - сказала Ада Миколаївна.

Окрім того, Роговцева помітила, що саме під час спілкування відбувалося справжнє братання душ.

"А ці зустрічі з військовими… Вони, мов кошенята, туляться. Їм не вистачає тепла, тих добрих очей. У них у всіх випалені сонцем вії. Так я тримала їх за ті вії і цілувала, цілувала, цілувала ті очі. І здорові, мужні герої підставлялися під мої цілунки. Бо жіноча любов і тепло дуже-дуже багато вирішують у цьому світі", - сказала акторка з великим материнським серцем.

Більше про зустрічі з жителями Сходу і благодійні вистави за участі Роговцевої та Степанкової дізнавайтеся у "Сніданку з "1+1":