Як боротися зі стресом, зайвою вагою та сухим волоссям за допомогою кунжуту

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Кунжутна олія допомагає позбутися зайвих кілограмів і покращити стан волосся та шкіри.

Поділитися:

Кунжут не лише додає особливого смаку різним стравам, очищує кров і покращує зір. Кунжутна олія також покращує стан волосся та шкіри. У програмі Сніданок з 1+1 розповіли, як використовувати зерна кунжуту, щоб завжди мати красивий і здоровий вигляд.

КУНЖУТ ПРОТИ СТРЕСУ

Кунжут очищує кров, регулює травлення, покращує зір і підсилює природній колір волосся. У зернах кунжуту міститься компонент, який омолоджує клітини, зміцнює імунітет, відновлює нервову систему і допомагає організму боротися зі стресом.

У профілактичних цілях кунжут рекомендовано вживати не більше 3 ч.л. на добу.

3 ефективні дієти, які допоможуть швидко позбутися зайвих кілограмівКУНЖУТ ДЛЯ СХУДНЕННЯ

До його складу кунжуту входить сезамін – особлива речовина, що уповільнює процес утворення та накопичення жирів і стимулює їхнє розщеплення. Найбільша концентрація речовини знаходиться в кунжутному маслі.

Для того, щоб швидко позбутися зайвих кілограмів, треба пити по 1 с.л. кунжутної олії вдень вранці натщесерце. Інші види тваринних і рослинних жирів у цей час краще не вживати.

КУНЖУТНА ОЛІЯ: ДОГЛЯД ЗА ШКІРОЮ ТА ВОЛОССЯМ

Шампуні та відвари з кунжутної олії роблять волосся пружним і блискучим. Кунжут також допоможе позбутися лупи та прискорити ріст волосся.

Часто з кунжутної олії готують домашню маску для обличчя, що заспокоює шкіру та розгладжує зморшки. Треба взяти по 1 ч.л. кунжуту, алоє та йогурту й перемішати всі інгредієнти. Маску тримати на обличчі протягом 10 хв.

Нагадаємо, ведуча 1+1 Валентина Хамайко розповіла, як зробити натуральний скраб для рук в домашніх умовах, який обійдеться всього у 30 грн.

Новини по темі