Як Ольга Сумська, Марічка Падалко і Валентина Хамайко відправили дітей у школу (фото)

Як Ольга Сумська, Марічка Падалко і Валентина Хамайко відправили дітей у школу (фото)

До свята першого дзвоника батьки готуються особливо старанно. Дивіться, як збиралася до школи зіркова малеча.

Поділитися:

У перший день осеніЯк святкують 1-ше вересня школярі Ізраїлю, Німеччини та Японії діти поспішають до школи, щоб зустрітися зі своїми однокласниками, розповісти про канікули та знову сісти за парту. А у світ знань малечу супроводжують батьки. Дивіться, як збирали до школи своїх дітей зіркові матусі.

ВАЛЕНТИНА ХАМАЙКО

Ведуча програми Сніданок. Вихідний Валентина Хамайко розповіла, що її діти з нетерпінням чекали, коли ж розпочнеться навчальний рік. Донька Соломія пообіцяла старанно вчитися і акуратно писати. Дівчинка завжди прагне зробити всі завдання першою і тому в погоні завжди багато перекреслює і виправляє. 

Соломія рахувала дні до школи, самостійно прокинулась о 06:00 і почала метушитися, вдягатись і допомагала меншим, щоб раптом ніхто не запізнився.

Валентина Хамайко розповіла, що навіть зробила для дітей особливі букети, прикрасивши їх гілочками з райськими яблуками. Щоправда, поки донька Соломія серйозно готувалася до свята першого дзвоника, менші дітлахи об’їдали яблука з букетів.

ОЛЬГА СУМСЬКА

Ольга Сумська, яка зіграла дружину Володимира Горянського у серіалі «Найкращий» тиждень мого життя», відправила доньку в школу у вишиванці та кедах.

Зіркова матуся опублікувала зворушливе сімейне фото 9-класниці Ганни з татом на своїй сторінці у Facebook.

МАРІЧКА ПАДАЛКО

Ведуча ТСН Марічка ПадалкоМарічка Падалко розповіла, як наважилася на третю дитину також поділилася своїми враженнями від першого навчального дня. Зіркова матуся каже, що батьки в цей день схвильовані навіть більше, ніж їхні дітлахи.

Особисто для мене це теплі спогади про своє шкільне життя тепер помножені на хвилювання через власних дітей, без пачки серветок не обходиться.

На своїй сторінці в соцмережі Марічка Падалко опублікувала сімейні фотографії щасливих дітлахів та чоловіка.

Читайте також, якими були в дитинстві зіркові ведучі 1+1 і як вони святкували 1 вересня.

Новини по темі