Як підібрати образ на всі випадки життя: поради стиліста

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Відомий стиліст та бьюті-блогер розповіла, як створити універсальний образ.

Поділитися:

Маргарита Мурадова, постійний бьюті-експерт програми Сніданок з 1+1, вважає, що багато життєвих проблем можна вирішити за рахунок вдало обраного одягу. Дійсно, коли ви взахваті від свого відображення у дзеркалі, з’являється відчуття впевненості, що неодмінно передається оточуючим.

Життя дуже мінливе і в цьому його безсумнівний плюс, але як варто одягатися, аби бути готовим і впевненим за будь-яких обставин? Щоб створити універсальний образ, запам’ятайте декілька простих порад:

1. Забудьте про червоний колір. Він занадто агресивний і лише відволікатиме співрозмовника. Ліпше надати перевагу класичним поєднанням чорного, білого, синього та зеленого.

2. Уникайте строкатих кофтин і коротких спідниць.

Маргарита Мурадова підібрала стильний та модний образ на всі випадки життя: білий светр чудово поєднується із чорною сукнею в актуальному білизняному стилі та брутальними черевиками.

На випадок непередбачуваних обставин корисно тримати на роботі чорний жакет вільного крою. Він з легкістю надасть вам офіційного та стриманого вигляду, навіть якщо на вас надто яскравий чи неформатний одяг.

Пам’ятайте, щоб виглядати, як королева, не потрібно сліпо слідувати моді і витрачати величезні кошти. Як казала відома французька кутюр'є Коко Шанель, мода проходить, а стиль залишається.

Читайте також: 5 стильних речей, які врятують від осінньої депресії.

Новини по темі