Як правильно організувати простір у ванній кімнаті

Як правильно організувати простір у ванній кімнаті за допомогою органайзерів
Фото: @minimaliscool

Косметика, засоби особистої гігієни та аптечка повинні зберігатися в різних органайзерах.

Поділитися:

Як вибирати ідеальні рушники і скільки їх повинно бутиПравильна організація простору вдома – запорука успіху для членів усієї сім’ї. Експерт Сніданок. Вихідний Таміла Чехович переконана, що ванна кімната потребує найбільшого догляду.

Професійна господиня розповіла, як не перетворити ванну на склад із рушників та засобів гігієни.

У ванній косметика, засоби особистої гігієни та аптечка повинні зберігатися в різних органайзерах, – каже експерт.

Щоб уникнути хаосу у ванній кімнаті, експерт радить користуватися органайзерами – спеціальними контейнерами для дрібних предметів. 

Вони бувають пластикові, багатосекційні, скляні, плетені й тканинні. Усі органайзери схожі за функціональністю, тому головне, щоб вони були зручні у використанні.

ПЛАСТИКОВІ БОКСИ З КРИШКОЮ

Пластикова коробочка чудово підійде для зберігання дрібничок. У боксі з кришкою невеликі засоби гігієни не загубляться та завжди будуть під рукою.

БАГАТОСЕКЦІЙНИЙ КОРОБОЧКА

Такий бокс – чудова альтернатива ящику, в якому найчастіше трапляється безлад. У кожну комірочку можна покласти окремий предмет, – каже Таміла Чехович.

СКЛЯНА БАНОЧКА

У невеликій скляній баночці дуже зручно зберігати вушні палички чи інший дріб’язок. Її вартість – від 15 грн.

ПЛЕТЕНА КОРЗИНА

Плетені вироби створюють особливу атмосферу у ванній. За словами експерта, плетені корзинки дуже місткі та підходять практично для будь-яких речей у ванні – від рушників до засобів гігієни.

ТКАНИННІ ОРГАНАЙЗЕРИ

У цього органайзера найбільший вибір за формою, кольором і оформленням. Найкраще зберігати тканинні органайзери у закритих шухлядах, адже вода може зіпсувати їхній зовнішній вигляд.