Акція "Підтримай улюбленого артиста"

Акція "Підтримай улюбленого артиста"

Після прем'єри до редакції шоу "Голос.діти" надійшла величезна кількість звернень від телеглядачів, які були засмучені через те, що юні артисти, які їм полюбилися не потрапили до команд зіркових тренерів. За правилами шоу ми не

Поділитися:

Після прем'єри до редакції шоу "Голос.діті" надійшла величезна кількість звернень від телеглядачів, які були засмучені через те, що юні артисти, які їм полюбилися не потрапили до команд зіркових тренерів. За правилами шоу ми не маємо права повернути цих дітей. Але тепер у них з'явився шанс виступити в прямому ефірі, на грандіозному шоу в фіналі "Голос. Діти"! І цей шанс можете подарувати їм ви!

Сьогодні на офіційній сторінці "Голос. Діти" стартує альтернативне голосування за учасників, яких НЕ обрали тренери. Правила прості: кожен понеділок в розділі буде з'являтися відео виступів конкурсантів, до яких НЕ повернулись тренерські крісла. У вас є рівно один тиждень, щоб проголосувати за вподобаного вокаліста. Кожен понеділок розділ буде оновлюватися. Таким чином, відео учасників, яких НЕ вибрали зіркові тренери, буде доступне для голосування рівно один тиждень! За підсумками голосування буде визначено шість вокалістів, які отримали найбільшу кількість ваших "Лайків". Далі відео їхніх виступів ми знову розмістимо для голосування на нашому сайті ще на один тиждень. Протягом цього часу і визначиться переможець конкурсу . Крім виступу у фіналі шоу "Голос. Діти" переможець альтернативного глядацького голосування отримає спеціальний приз від проекту "Голос.Діти" та телеканалу "1+1".

У випадку з голосуванням за учасників першого епізоду, у зв'язку із початком голосування у вівторок, голосування триватиме по наступний вівторок включно. За всіх інших учасників наступних тижнів голосування триватиме з понеділка по неділю включно.

 

Новини по темі