Активісти Майдану вимагали повернути українські канали на Сході

Активісти Майдану вимагали повернути українські канали на Сході

Майданівці хотіли зустрітися із керівником РРТ, якого називають ставлеником Клюєва  

Поділитися:

Активісти Майдану вимагали від керівництва концерну РРТ відновити мовлення українських каналів на Сході, про це йдеться у сюжеті ТСН.19:30 від 2 травня на "1+1". Майданівці пікетували центральну телевежу в Києві, на території якої перебуває керівництво концерну радіомовлення, радіозв'язку та телебачення.

Активісти вимагали зустрічі з начальником концерну РРТ Олександром Півнюком, але його не було на місці. Тоді пікетники зв'язалися з ним телефоном з вимогою негайно прибути на роботу і взятися за питання охорони систем зв'язку у східних областях України. Той відповів, що спільна робота із силовиками триває, але її деталі не можна розголошувати.

"Робиться низка заходів, які я не можу озвучити вам, бо це інформація, яка може зашкодити інформаційному простору", - заявив Півнюк.

Проте пікетувальники не повірили керівнику. "Він є ставлеником пана Клюєва. Ми хотіли дізнатися, що фактично він зробив для відновлення телерадіомовлення на Сході України. Якщо він не каже силовикам, що йому потрібна допомога, то вони не можуть реагувати", - зауважив активіст Майдану Максим Токарєв.