Актори «Центральної лікарні» Вострікова і Октябрський розповіли про підготовку до весілля

Центральна лікарня: актори Вострікова і Октябрський розповіли про підготовку до весілля
1plus1.ua

Актори повністю занурилися в організацію весільного свята, починаючи від плану розсадки гостей, закінчуючи вибором урочистого вбрання.

Поділитися:

10 жовтня о 21:00 на телеканалі «1+1» відбудеться прем'єра нового 8-серійного комедійного серіалу «Найкращий» тиждень мого життя».

Головні ролі в телесеріалі виконали Катерина Вострікова і Костянтин Октябрський, добре знайомі глядачам за найрейтинговішим серіалом літа «Центральна лікарня». У «Найкращий» тиждень мого життя» Катерина і Костянтин зіграють молодят, яким належить здолати безліч перешкод на шляху до сімейного щастя.

До зйомок у «Найкращому» тижні мого життя», ми з Костею зустрічалися тільки в операційних, коли на наших обличчях були маски, тому ми мало що один про одного знали. Коли ми зустрілися на пробах у Семена Горова, я одразу впізнала нашого анестезіолога, ну а потім ми «закохалися»: Костя змінив професію, а я стала Олею, - коментує Катерина Вострікова.

Згідно з сюжетом, молода пара Ігор та Оля їдуть в гості до батьків нареченої рівно за тиждень до весілля. Веселий і закоханий наречений намагається справити враження на родичів5 божественних рецептів тістечок, які вразять вашу тещу, але через хвилювання робить масу дурниць і потрапляє в безглузді комічні ситуації.

Одруження опиняється під великим питанням, але Ігор не має наміру здаватися і продовжує боротися за свою любов. Героїня Катерини вірить своєму обранцеві і підтримує його, незважаючи ні на що.

Наші з Катею персонажі повністю залучені в організацію весільного свята, починаючи від плану розсадки гостей, закінчуючи вибором урочистого вбрання. Але на тлі підготовчих турбот, їх історія кохання перетворюється на справжній весільний переполох з пригодами. Моєму герою доводиться нелегко - він змушений думати не тільки про організацію одруження, але і про те, як завоювати прихильність батьків нареченої - коментує Костянтин Октябрський.

Нагадаємо, що «Найкращий» тиждень мого життя» - адаптація відомого британського серіалу «Worst Week», виробництва продакшн «Імперія Добра» під керівництвом Антона Лірника на замовлення телеканалу «1+1».

Режисером картини виступив Семен Горов, відомий глядачам телеканалу «1+1», зокрема, по успішній роботі над культовим телесеріалом «Останній москаль».