Акторка Анна Кошмал розповіла про кумирів дитинства та що найбільше приносить радощів

Анна Кошмал розповіла, хто був її кумиром в дитинстві та яку книгу прочитала в останнє
Instagram/smorkovkina

Анна Кошмал відповіла на питання підписників.

Поділитися:

Акторка Анна Кошмал відповіла на питання підписників на своїй сторінці в Інстаграм. Хто кумир акторки, що її робить щасливою, яку книгу прочитала нещодавно та з якого віку за кермом?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Герой-рятівник: Остап Ступка розповів про свою роль вченого у серіалі «Джек & Лондон»

Мало хто знав, що Кошмал не тільки акторка, а ще й співачка! Крім того, в училищі вона вчилась саме на вокальному відділені. На питання "чи хотіла колись випускати свої треки" Анна відповіла, що поки що має тільки один. У 2014 році їй написали пісню "Поставлю на повтор". Чи боялася вона помилитися з вибором професії? Зазначила:

Ні. Не варто боятися. Якщо ви на початку свого шляху, то у вас ще все життя попереду для того, аби визначитися, чим ви хочете займатися. Ніколи не пізно.

Її кумирами завжди були саме співачки. Кошмал розповіла, що в дитинстві вона фанатіла від Крістіни Агілери та Pink, а згодом, у старшому віці, знала всі альбоми Beyonce на пам'ять.Окрім співу та акторської майстерності, Анну цікавить ще йога. Вона розповіла, що останньою книгою, яку вона прочитала, була "Йога тонкого тіла: посібник з фізичної та енергетичної анатомії йоги" Тіаса Літтла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Руслана Писанка про роль Гуски Господині на шоу "Маскарад": "Всі чекали вау-ефект, і він відбувся"

Анна розповіла, що найбільше їй приносить радості можливість побути з собою у самоті. Вона має таку можливість за кермом, адже ще в 18 років акторка покрокувала здавати на права. До речі, нещодавно Лідія Таран потрапила в аварію на Набережному шосе — дивіться відео про найбезпечніше місце в авто у випадку аварії:

 

Новини по темі