Аlekseev презентував проникливу пісню про розставання з коханою

Аlekseev презентував проникливу пісню про розставання з коханою

Один із найуспішніших випускників "Голосу країни" Нікіта Алексєєв презентував широкій публіці свій новий сингл - "Пьяное солнце"

Поділитися:

Один із найуспішніших випускників "Голосу країни" Нікіта Алексєєв, який із піснею "А я пливу" вже понад 19 тижнів посідає лідерські місця за зведеними даними всіх радіостанцій країни, презентував широкій публіці свій новий сингл - "Пьяное солнце".

Авторами пісні стали імениті, - композитор Руслан Квінта та поет Віталій Куровський. Як зізнається Руслан, ця мелодія йому наснилася в день народження його коханої дівчини і він, прокинувшись о 5-й ранку, записав її на диктофон. Буквально наступного дня Квінта подзвонив своєму другові Віталію Куровському. І той за лічені години склав текст. У підсумку пісня вийшла дуже чуттєвою і проникливою.

Аlekseev демонструє в ній безліч своїх вокальних можливостей: від фальцетних нот в куплеті, до сильних емоційних нот в приспівах. Як говорить сам Нікіта, "Пьяное солнце" - щось особливе в його репертуарі, адже всі події, описані в цьому творі, трапилися з ним у реальному житті влітку 2015-го під час відпочинку в Іспанії.

Спроба провести вікенд разом зі своєю дівчиною, з якою вони зустрічалися понад три роки років, і таким чином врятувати їхні стосунки, нічим не увінчалася. Причиною розставання, за словами Алексєєва, стало небажання другої сторони бачити його популярним і ділити його увагу з шанувальниками.

Перебування в Барселоні стало красивим прощанням замість заручин. Сюжет пісні ідентичний, вона про розставання, про те, як людина бореться за кожну спільну хвилину і називає розлуку вбивством, намагається відтягнути цей момент...

Окрім того, виконавець додав, що бажає пісні "Пьяное солнце" такого ж успіху, як і у свого попереднього синглу "А я пливу", який став головним хітом цього літа. Нікіта також пожартував, що якщо раніше його команда рахувала перемоги "А я пливу" у всіх хіт-парадах України, то тепер ознакою успіху - є наявність безлічі машин, з яких звучить цей кавер на пісню Білик.

Нікіта вірить, що його новий сингл "Пьяное солнце" стане головним хітом цієї осені. Кліп на цю пісню команда Алексєєва планує знімати на початку жовтня.

Нагадаємо, нещодавно Ірина Білик запросила виступити Alekseeva на своєму сольному концерті в Києві і назвала молодого артиста музичним відкриттям року.

Мрієте, щоб і ваше життя змінилося завдяки "Голосу країни"? Беріть участь у відкритих кастингах! Наступний відбір відбудеться 19 вересня у Чернівцях. Подробиці й адреси - тут.