Алла Мазур разом із сином прихистили кошеня під час ефіру Сніданок з 1+1

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Ведуча ТСН. Тиждень і її син Артем врятували бездомне кошеня.

Поділитися:

У п'ятницю, 17 червня, під час прямого ефіру Сніданок з 1+1 і його традиційної рубрики КотоП’ятниця Алла Мазур разом із сином Артемом стали власниками котеня на ім’я Ася.

Рубрика КотоП’ятниця – це соціальний проект Сніданок з 1+1, метою якого є пошук нових господарів для домашніх улюбленців з притулку.

Допомагати тваринам-безхатченкам – це дуже природно для європейців. Це тренд і водночас тест для суспільства – наскільки воно людяне і сповідує гуманістичні цінності. Сніданок з 1+1 дуже любить свої КотоП'ятниці і вдячний волонтерам, які з нами працюють, та глядачам, які дають тваринам прихисток, – розповіла шеф-редактор програми Юлія Жмакіна.

Телеведуча Алла Мазур, яка завітала до студії Сніданок з 1+1, щоб розповісти про роботу над озвучуванням мультфільму В пошуках Дорі, побачивши кошеня, не змогла відмовити синові Артему, та прихистила маленьку Асю.

У нас з сином після перегляду мультфільму У пошуках Дорі виникло найбільше бажання, щоб кожна дитинка і кожна тваринка в Україні, у яких немає дому, обов’язково знайшла собі родину і була щаслива. І саме з цим настроєм сьогодні ми прийшли на Сніданок з 1+1, – каже Алла Мазур.

За словами ведучої ТСН. Тиждень, її син Артем зразу полюбив котеня, тому Ася відтепер стане ще одним членом її родини.

У нас вже живе кіт Мусік. Тепер його чекає справжній сюрприз, але, думаю, що разом їм буде добре! Ася навіть візуально схожа на нашого Мусіка. І якщо Артем називає котика своїм меншим братом, то Ася, можливо, стане моєю подругою, – жартує ведуча 1+1.

Нагадаємо, що мультфільм У пошуках Дорі – це продовження оскароносної історії У пошуках Немо.

Алла Мазур взяла участь в українському дубляжі та стала голосом Інституту морського життя – місця, де з Дорі та її друзями трапляється безліч курйозних ситуацій.

Саме голос Алли Мазур допомагає героям водного світу знайти правильний шлях.

Новини по темі