Алла Мазур стане голосом нового мультфільму від Disney

Алла Мазур стане дублером нового мультфільму від Disney У пошуках Дорі

Телеведуча програми ТСН. Тиждень озвучить роль у мультику "У пошуках Дорі".

Поділитися:

Офіційний дистриб’ютор креативної команди студії Disney в Україні запросив телеведучу програми ТСН. Тиждень Аллу Мазур стати голосом нового мультфільму "У пошуках Дорі".

Дії мультфільму відбуваються через рік після подій першої частини – "У пошуках Немо". Рибка Дорі намагається з'ясувати таємниці свого минулого та пригадати своїх батьків. 

Прем'єра фільму в Україні запланована на 16 червня.

Я не дублюю когось, не граю роль, адже я тут Алла Мазур! Образ у мене особливий – берегиня морського світу. Це певний острівець надії і надійності для мешканців розбурханого океану, – каже телеведуча.

Пошуки приводять Дорі до незвичайного закладу – Інституту морського життя – реабілітаційного центру для морським жителів.

Студія Disney шукала відому особу з кожної країни, яка змогла стати місцевим брендовим голосом цього центру.

За концепцією, нею мала стати людина, яка володіє авторитетом у суспільстві та робить значний внесок у захист природи. Важливо, щоб місцевий голос був впізнаваним.

Студія Disney одразу завтвердила кандидатуру телеведучої програми ТСН. Тиждень.

Алла Музар стала українським Голосом Інституту морського життя, який даватиме цінні поради головній героїні мульфільму Дорі.

Голос Алли Мазур є одним з найвпізнаваніших в країні. Протягом багатьох років телеведуча і мама Алла є авторитетом для глядачів різного віку. Позитивний імідж Алли Мазур і її професіоналізм, високі досягнення  в журналістиці – це вагомі аргументи. Ми хотіли запропонувати їй спробувати щось нестандартне. Гадаємо, вийшов дуже цікавий результат,  – коментує свій вибір PR-команда офіційного локального дистриб’ютора Disney.

Алла Мазур вдячна за унікальну можливість попрацювати з професійною командою Disney. За словами телеведучої, вона давно захоплюється умінням переозвучити мультики колоритною смачною мовою, із впізнаваними українськими словами і зворотами.

Ми всі шукаємо провідну зірку, яка проведе до мрії, розрадить, допоможе. Саме такою думкою я керувалася, шукаючи свою інтонацію в дубляжі. І це точно збігається з моїм внутрішнім відчуттям, коли й справді хочеться допомогти всім-всім, хто цього потребує сьогодні, – розповідає телеведуча.

Алла Мазур також розповіла, що її син Артем дуже чекає на вихід мультфільму У пошуках Дорі в українських кінотеатрах.

Новини по темі