Алла Мазур встановила новий рекорд професійних нагород

ТСН. Тиждень

Вітаємо найкращу телеведучу країни із сьомим Телетріумфом

Поділитися:

Чарівна Алла МазурАлла Мазур, улюблениця мільйонів глядачів, знову тріумфувала у професійній телепремії. Найкращою ведучою інформаційно-аналітичної програм її назвали вже всьоме.

Престижну статуетку телевізійного українського Оскара їй вручили на FREEDOM Event Hallу 8 грудня. У номінації ведучих інформаційної/інформаційно-аналітичної програми Алла Мазур стала першою, обійшовши Оксану Гутцайт (Телеканал ICTV) та свою колегу Наталію Мосейчук (Телеканал 1+1). 7 "Телетриумфів" у однієї телезірки - це на сьогодні абсолютний рекорд.

«Ми ніколи не вміли дружити з владою. Мінялася концепція каналу, мінялися його власники. Але і «плюси», і програма «ТСН.Тиждень» весь час перебували "у контрах", просто тому що завжди були і залишаємося на боці народу. На боці наших хлопців на фронті, їхніх сімей у тилу. В нашій команді нема жодного "заслуженого журналіста" – звання, яке роздає влада. Зате з охороною нам доводилося ходити, зокрема, завдяки розслідуванням Сергія Гальченка. До речі, цього року він теж був номінований як найкращий репортер. Тому ми особливо цінуємо думку колег. І дякуємо за надійне плече Саші Ткаченку і Сергію Попову, яких ми щонеділі тримаємо в напрузі», - прокоментувала свою перемогу Алла Мазур. Окрім того,  «ТСН. Тиждень» стала найкращою інформаційною программою, обійшовши в номінації такі програми, як «Факти» (Телеканал ICTV) і «Вікна-новини» (Телеканал СТБ).

Новини по темі