Американська преса назвала Віталія Седюка королем fashion week

Американська преса назвала Віталія Седюка королем fashion week

"Новий король фешн віку!" - так охрестила впливова Нью-йоркська газета "New York Post" журналіста Віталія Седюка, який у леопардових стрінгах та золотій короні увірвався на подіум

Поділитися:

"Новий король фешн віку!" - так охрестила впливова Нью-йоркська газета "New York Post" журналіста Віталія Седюка, який у леопардових стрінгах та золотій короні увірвався на подіум улюбленого дизайнера Мішель Обами та голлівудських зірок Брабала Гурунга.

Під час Нью-йоркського тижня моди Седюк без дозволу організаторів вийшов на подіум, продефілював у стрінгах, чорному плащі та червоних шкарпетках на очах редактора "Vogue" Анни Вінтур. Скандального журналіста змогли упіймати лише за лаштунками. Охорона вивела Седюка за периметр, але все обійшлося без арешту. За лічені секунди витівка Віталія, а точніше його образ, став трендом у твіттері, отримав власну сторінку, як колись нога Анджелені Джолі на Оскарі. А корону фешн-критики охрестили обов'язковим аксесуаром цього сезону.

Свій вчинок Седюк пояснює як самовираження та закликав не боятися бути собою. Дизайнер Брабал Гурунг не став злитися на журналіста. Більше того на афтепаті показу він прийшов саме у короні Седюка, яку журналіст забув за лаштунками. Також у коронах прийшли й інші гості вечірки.

До речі, на короні Седюка було зображення Леонарда ДіКапріо, який 3 дні тому став "новою жертвою" журналіста на кінофестивлі у Санта-Барбері. Жартівник прижався до геніталій легендарного актора і повторив витівку з Брендлі Купером. ДіКапріо теж не став злитися, посміхнувся і у відповідь сказав, що знає Седюка і його стиль роботи.